Με δεκαμελή αποστολή η Νίκη Β. στο Πανελλήνιο στίβου Κ16

Δεκαμελής θα είναι η αποστολή της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16, που θα γίνει στην Καβάλα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η ανακοίνωση του τμήματος στίβου του συλλόγου έχει ως εξής:

“Με 10 αθλητές (4 αθλητές και 6 αθλήτριες) θα συμμετέχει το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’) που θα γίνει στις 13-14 Ιουλίου στην Καβάλα. Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές μας Παρασκευόπουλος Παύλος, Βλαχάβας Αποστόλης, Κολλυμένου Βάσω, ο νέος μας έφορος στίβου Τάκης Γιώργος και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Βελέντζας Χρόνης και Μπατζανός Δημήτρης.
Οι συμμετοχές μας:
1. Αντωνιάδης Αλέξανδρος 4Χ80μ.
2. Βελέντζα Ανδρομάχη μήκος – 80μ.εμπ.
3. Ζαμουρίδης Άγγελος 300μ. – 4Χ80μ.
4. Ιορδανίδης Κων/νος σφαίρα – 4Χ80μ.
5. Κωστόλα Έλμα ύψος
6. Μιχαλόπουλος Πέτρος 4Χ80μ.
7. Παπασακελαρίου Σταυρούλα 300 μ. εμπ. – 4Χ300μ.
8. Τζιόρτζιου Τζορτζίνα 80μ. – 4Χ300μ.
9. Τσιάνου Ανδρομάχη 80μ. – 4Χ300μ.
10. Χούστη Κατερίνα 150μ. – 4Χ300μ.

Η μετάβαση καθώς και η επιστροφή των αθλητών θα γίνει με λεωφορείο. Η αναχώρηση θα γίνει από την πύλη του Πανθεσσαλικού Σταδίου την Παρασκευή 12/7 και ώρα 15:00 και η επιστροφή στο ίδιο σημείο την Κυριακή 14/7 αργά το βράδυ.
Με την παρουσία πολλών γονέων και φίλων θα γίνει η μύηση των μικρών μας αθλητών στη χαρά ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ζώντας ο κάθε ένας ξεχωριστά τη δική του εμπειρία με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αθλητικό τους εξοπλισμό (στολή, spikes, φόρμα, μπλουζάκια συλλόγου κ.α.) καθώς και ό,τι άλλο προσωπικό χρειάζονται για την διαμονή τους στο ξενοδοχείο.
Ευχόμαστε στην 10μελή αποστολή της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ να χαρούν τη συμμετοχή τους στον αγώνα και να πετύχουν τους στόχους τους.
Ο έφορος, η διοικούσα επιτροπή και οι προπονητές των αθλητών μας θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε η συμμετοχή των παιδιών ειδικά σε αυτό το Πρωτάθλημα να τους μείνει αξέχαστη!”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.