Με διακρίσεις και μετάλλια ξεκίνησε το 2020 για τον Νικόμαχο

Με διακρίσεις και μετάλλια ξεκίνησε το 2020 για τον Νικόμαχο Βόλου, που εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

“Στον πλέον ικανοποιητικό βαθμό κινείται για το 2020 ο Βολιώτικος σύλλογος Ταεκβοντό Νικόμαχος Βόλου. Η συμμετοχή του σε όλες τις αγωνιστικές και μη δραστηριότητες στέφονται με επιτυχία και οι διακρίσεις κάθε φορά είναι πολλές.

Ξεκινώντας το 2020 και μετά τη διοργάνωση του πετυχημένου αγωνιστικού σεμιναρίου της Πορταριάς ήρθε η μεγάλη επιτυχία των αθλητών του στο 1ο Προκριματικό πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη από 7 έως 9 Φεβρουαρίου. Στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχαν 1300 αθλητές από 110 σωματεία της Βορείου Ελλάδος.  Όλα τα στοιχεία και οι αγώνες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. (etabe.gr), καθώς και στο κανάλι της Ένωσης στο YouTube.

Για το 2020 ο Νικόμαχος θα έχει 5 άτομα στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος και ο Τόρης Δημήτριος, προπονητής του Νικόμαχου, θα είναι και για το 2020 εκ νέου προπονητής κλιμακίων Βορείου Ελλάδος. Επίσης να αναφέρουμε πως στις 22 Φεβρουαρίου 2020 θα γίνει η κοπή πίτας της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και θα βραβευτούν 7 αθλητές του συλλόγου για τις διακρίσεις που έκαναν το έτος που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις και τα μετάλλια στο 1ο Προκριματικό πρωτάθλημα ο σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει 6 χρυσά και 8 χάλκινα μετάλλια και επίσης κατέκτησε 1 ασημένιο και 1 χάλκινο στο πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών. Συνολικά λοιπόν η συγκομιδή του ήταν στα 16 μετάλλια.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Ζαχαράκη Μαριτίνα στις κατηγορίες -67 Γυναικών, ο Χλίτσιος Αργύρης στην κατηγορία -78 Εφήβων, η Κρητικού Ελένη στην κατηγορία -49 Νεανίδων, η Ψαρογιάννη Ελένη στην κατηγορία -27 παγκορασίδων, ο Τόρης Ευάγγελος στην κατηγορία -54 Ανδρών και ο Φραδέλος Χρήστος στην κατηγορία -73 Εφήβων. Χ

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Αντωνίου Χρήστος στην κατηγορία -63 Εφήβων, ο Τόρης Ευάγγελος στην κατηγορία -51 εφήβων, η Ευσταθίου Ελένη στην κατηγορία -53 Γυναικών, η Εμερτζιάδη Βικτώρια στην κατηγορία -33 Κορασίδων, ο Καραγιαννόπουλος Αποστόλης στη κατηγορία -37 Παμπαιδων, ο Σανιδάς Θάνος στην κατηγορία -49 Εφήβων, η Σανιδά Σόνια στην κατηγορία -30 Παγκορασίδων και η Τσιούμα Παναγιώτα στην κατηγορία  -45 Παγκορασίδων.

Σε ό,τι αφορά το Διασυλλογικό πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Ζηργάνου Ελένη και χάλκινο μετάλλιο η Αναστασοπούλου Δάφνη. Αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να πάρουν μετάλλιο οι Ιωάννου Ελευθέριος, Καραπάνος Ελευθέριος, Καρμάλης Άγγελος, Πέτση Αναστασία, Καραμπελιάς Νικόλαος, Κουβλάκη Χριστίνα, Κουβλάκης Αντώνης, Καζάκης Άγγελος και Αλέξανδρος και Πρασσάς Κωνσταντίνος. Επίσης ατυχία είχαν 2-3 αθλητές οι οποίοι αρρώστησαν τις τελευταίες ημέρες και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Η προετοιμασία των αθλητών καθώς και η συμμετοχή σε δραστηριότητες συνεχίζεται εντατικά. Στο προσεχές μέλλον ο Σύλλογος θα συμμετέχει σε αγώνες που θα γίνουν στην Καβάλα αλλά και στο εξωτερικό καθώς και στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήρια τους και τη διαρκή στήριξή του στο προπονητικό έργο. Οι προπονητές του συλλόγου Τόρης Δημήτριος, Τόρης Παύλος και Χρηστάκης Βαλάντης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους υπενθυμίζουν πως η συμμετοχή και μόνο σε αθλητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες είναι η πρώτη και μεγαλύτερη νίκη, είναι η πράξη από μόνη της μια κατάκτηση ζωής”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.