Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές ο Ρήγας κόντρα στην Ιστιαία

Την Ιστιαία αντιμετωπίζει ο Ρήγας Φεραίος στο πρώτο χρονικά ματς της 24ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού η συγκεκριμένη αναμέτρηση για συγκοινωνιακούς λόγους ξεκινά στις 14.15, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες που έχουν ώρα έναρξης τις 16.00.

Η ομάδα της Εύβοιας διανύει μία καλή περίοδο, αφού προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, που της έδωσαν βαθμολογική ώθηση, κάνοντας μετά την ήττα από τη Νίκη με 0-1 το δύο στα δύο, καθώς πέρασε με το διπλό από τη Φιλιππιάδα με σκορ 1-2 απέναντι στον Εθνικό, ενώ επικράτησε στο γήπεδό της του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 2-0. Αυτό το … εξάποντο της επέτρεψε να φτάσει στους 23 βαθμούς και να είναι αυτή τη στιγμή στην 12η θέση. Μάλιστα, το συγκρότημα του Απόστολου Παπανικολάου έχει αποκτήσει διαφορά μεγάλης ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη έντεκα πόντων και θα πάει στο Βελεστίνο χωρίς ιδιαίτερο άγχος, κατορθώνοντας στην τετράδα αγώνων που προηγήθηκε να συλλέξει εννιά βαθμούς.

Άγχος δεν έχει ούτε και ο Ρήγας Φεραίος, που είναι στην 9η θέση με 26 βαθμούς και θέλει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, αλλά και τη συνέχεια της θετικής εικόνας που έδειξε η ομάδα στην Κέρκυρα απέναντι στον Αστέρα Πετριτή, από τον οποίον απέσπασε το πρώτο διπλό της χρονιάς. Στην προσπάθειά του για τη νίκη γοήτρου, ο Λάκης Μπακάλης, που βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να είναι σε καλή κατάσταση, θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Μπόρα και Τζοβάρα, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ επιστρέφουν οι Βουραζέρης και Γκίκας, που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στην Κέρκυρα, ο πρώτος λόγω αρραβώνων και ο δεύτερος λόγω τραυματισμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κουφογιάννης (Φωκίδας) και βοηθοί του οι Κανιούρας, Στεργιόπουλος (Καρδίτσας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.