Με δύο αυστηρά πέναλτι, ΝΠΣ Βόλος-Παναθηναϊκός 1-1

Ο ΝΠΣ Βόλος πήρε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 13η αγωνιστική της Super League 1.

Το τελικό σκορ ήταν αποτέλεσμα δύο εύστοχων πέναλτι στο πρώτο μέρος, που τα έδωσε με ευκολία ο διαιτητής Μανούχος και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αμφότερα αυστηρά. Σημασία έχει ότι η μπάλα στήθηκε στη άσπρη βούλα στο 8’ και το 34’ για ανατροπές των Χατζηθεοδωρίδη από τον Δημόπουλο, που σπρώχνει ελαφρώς τον αντίπαλό του στη μέση κι αυτός πέφτει καθυστερημένα, και του Ζοάο από τον Δώνη χαμηλά. Η επαφή υπήρξε, αλά περισσότερο το πέναλτι το κέρδισε ο παίκτης των γηπεδούχων. Αυτοί που μετέτρεψαν σε γκολ την εσχάτη των ποινών ήταν οι Χατζηγιοβάνης και Μουνίθ, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα.

Χατζηγιοβάνης στο 12’, Μακέντα στο 15’ και ο Χατζηθεοδωρίδης στο 18ο λεπτό δεν έκαναν το 0-2, με τον Παναθηναϊκό μετά το γκολ να έχει τις ευκαιρίες, για να αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 1-2, αλλά ο Δημόπουλος έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή το σουτ του Περέα, ενώ ο Μακέντα πήρε το ριμπάουντ, αλλά σούταρε στα… περιστέρια με τον Μελίσσα εξουδετερωμένο. Ο Δημόπουλος πάντως, βγάζοντας την ένταση της στιγμής και διαμαρτυρόμενος προς τους συμπαίκτες του κλότσησε με δύναμη το δοκάρι, παρότι η ομάδα του γλίτωσε και πήρε τον βαθμό.

ΝΠΣ Βόλος (4-2-3-1): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Ζοάο (85’ Λύρατζης), Μπαλογιάννης (63’ Τσαούσης), Μουνίθ, Τόρες

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης, Γιόχανσον (76’ Μπεκ), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Μπουζούκης, Δώνης, Κολοβός (46’ Περέα), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Νούνες), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.