Με δύο επιστροφές και τρεις απουσίες ο Θησέας με τον Πιερικό

Τον Πιερικό αντιμετωπίζει στις 16.00 την Κυριακή στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης ο Θησέας για την 23η αγωνιστική. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, παρότι δεν έχει ιδιαίτερο άγχος, αφού είναι στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού, θα επιδιώξει να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος από την αναμέτρηση με τους Κατερινιώτες, που έχουν 29 πόντους έναντι 32 του Θησέα, ώστε να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία και γιατί όχι και να την «κλειδώσει», αν ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ηττηθεί στην Ιτέα από τον Αστέρα.

Απόντες είναι οι μόνιμοι τραυματίες Δημητριάδης και Φουρκιώτης, ενώ θα μείνει εκτός αποστολής και ο στρατευμένος Αγιασιώτης, που δεν μπόρεσε να προπονηθεί καθόλου. Αντίθετα επιστρέφουν ο Γιαουπλάρι (φωτό) από τιμωρία και ο Βαν ντε Γουΐχε, που ένα σχίσιμο στο καλάμι τους στέρησε, προκειμένου να προφυλαχθεί, τη συμμετοχή από το προηγούμενο παιχνίδι με τα Μετέωρα. Ωστόσο, τώρα ο Βολιώτης αριστερός στόπερ είναι ετοιμοπόλεμος.

Έτσι λοιπόν οι 19 διαθέσιμοι παίκτες είναι: Κεφαλάς, Κουτσιρίμπας, Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Μπόρας, Διαμαντόπουλος, Χατζησταμάτης, Οικονόμου, Κοτζαθανάσης, Ζάχος, Τσιουρής, Βλάχος, Δίντσης, Νιαώτης, Παναγιώτου, Κακάλιας.

Σε ό,τι αφορά τον Πιερικό, δεν αγωνίζονται οι Μανώλης Κραγιόπουλος και Ντινόπουλος λόγω τιμωρίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.