Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, 0-2 ο Διαγόρας την Ακρόπολη

Μονομαχία Γαλανόπουλου-Παγώνη

Ο Διαγόρας τη νίκη-πρόκριση με 0-2 και η γηπεδούχος Ακρόπολη τα παράπονα. Η φάση που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον στο ματς του Σέσκλου έγινε λίγο πριν το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 20’. Η Ακρόπολη ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Αντωνίου εντός περιοχής μετά από γέμισμα με φάουλ, αλλά δε δόθηκε κάτι, ο τερματοφύλακας Αποστολίδης μάζεψε την μπάλα και με τα πόδια τροφοδότησε τον Γιάννη Κυρίτση, που ξεκινώντας από το κέντρο έφτασε στο τετ-α-τετ, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έγραψε το 0-1. Μάλιστα οι Σεσκλιώτες μιλούν και για μη τήρηση fair play στην ίδια φάση από τους αντιπάλους τους ή τουλάχιστον για κακή απόφαση του διαιτητή να μη διακόψει το ματς για τον τραυματισμό του Αντωνίου.

Στο 25’ ο Διαγόρας είχε δοκάρι με τον Μπλέντι, ενώ στο 41’ ο Κουρούμαλος από την αριστερή πλευρά σέντραρε, ο Σιόβας έδωσε με το κεφάλι για τον Αναστασίου κι αυτός με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Διαγόρα κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Αποστολίδης, ενώ μπροστά του η αμυντική τετράδα αποτελούνταν από τους πλάγιους μπακ Καραμπούζη και Κουρούμαλο και τους στόπερ Γαλανόπουλο και Σπαθή.  Θάνος Κυρίτσης, Μπλέντι και Παπαγεωργίου ήταν οι τρεις μέσοι, Σιόβας, και Γιάννης Κυρίτσης οι ακραίοι επιθετικοί και φορ ο Αναστασίου. Στο δεύτερο μέρος ο Ζενούνης πέρασε στη θέση του Παπαγεωργίου, ο Λάιος μπήκε αντί του Κουρούμαλου, με τον Σπαθή μα πηγαίνει αριστερό μπακ και τον νεοεισελθόντα στο κέντρο της άμυνας, ενώ όταν ο Κουβελάς αντικατέστησε τον Καραμπούζης πέρασε στα δεξιά της επίθεσης και ο Γιάννης Κυρίτσης γύρισε πιο πίσω ως δεξιός μπακ. Επίσης, αγωνίστηκε και ο Καραμανλής στη θέση του Θάνου Κυρίτση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.