Με εκπληκτικό πρώτο μέρος, 3-2 τον Ηρακλή Λάρισας ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, κάνοντας ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, στο οποίο προηγήθηκε με 3-0 νίκησε τελικά με 3-2 τον Ηρακλή Λάρισας, δεχόμενος δύο γκολ στο τέλος. Έτσι πήρε, έστω και με αδικαιολόγητο καρδιοχτύπι στο τέλος, ένα πολύτιμο τρίποντο και έφτασε τους 11 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους έπαιξαν με αρκετά επιθετική λογική, αφήνοντας εκτεθειμένα τα νώτα τους και δεν τους το συγχώρησαν. Στο 27’ ο Δερμιτζάκης πέρασε και τον τερματοφύλακα Σπηλιόπουλο και πλάσαρε από πλάγια σε κενή εστία για το 1-0, ενώ στο 29’ χάθηκε διπλή ευκαιρία με τον Δερμιτζάκη να τροφοδοτεί με ωραίο τρόπο τον Αναστασίου, ο οποίος νικήθηκε από τον Σπηλιόπουλο, ενώ ο Δημηνάς, στον οποίο στρώθηκε η μπάλα σούταρε ψηλά άουτ.

Ό,τι όμως δεν έγινε σε αυτή τη φάση συνέβη στο 34’. Ο Βουρδάκης διήνυσε σε πολλά μέτρα με την μπάλα, πάσαρε στον Δερμιτζάκη κι αυτός βρήκε τον Καναβό, που είχε εύκολο έργο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο επόμενο λεπτό ο Δημηνάς με την άμυνα του Ηρακλή Λάρισας να είναι πολύ ψηλά, έφυγε μόνος έχοντας σχεδόν το μισό γήπεδο μπροστά του, προχώρησε και πλάσαρε τον Σπηλιόπουλο, που απέκρουσε. Ωστόσο, πήρε το ριμπάουντ ο Αναστασίου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 3-0.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αλμυρός θα έπαιρνε μία εύκολη νίκη χαλάρωσε στα τελευταία λεπτά και επέτρεψε στον Ηρακλή Λάρισας να μειώσει με δύο τέρματα στο 86’ και στο 89’, το πρώτο με απευθείας φάουλ του Χρηστίδη και το δεύτερο με προσπάθεια του Κακαβίτση από κοντά μετά από κεφαλιά του Χολέβα, που αντί να διώξει την μπάλα προς τα μπρος, της έδωσε φορά προς τα πίσω και άθελά του έβγαλε … πάσα για τον αντίπαλό του.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Χολέβας, Παπακώστας, Κυριάκος, Δημηνάς, Καναβός (84’ Αΐδης), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (90’ Αράπης), Αναστασίου (77’ Πατσής), Βουρδάκης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σπηλιόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς (84’ Τάρτας), Τσακάλι (46’ Χρηστίδης), Νεμπεγλέρας, Νάστας (62’ Μούξιος), Μανιώτης (77’ Γκιουρσάνης), Κακαβίτσης, Ζαφειρίου, Ναρίνογλου

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.