Με εννιά σίγουρους και τρεις αμφίβολους η Κ19 της Νίκης

Ο προπονητής της Κ19, Δημήτρης Μπράτσος
Απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο Π. Μαγουλάς το Σάββατο

Η Κ19 της Νίκης φιλοξενεί την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Π. Μαγουλάς το Σάββατο 30/3 στις 12μ., επιδιώκοντας τον πρώτο ή τους πρώτους βαθμούς στον 2ο όμιλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, κάτι που φαντάζει δύσκολο με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι έχουν εννιά ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι οι Διακόσιας, Σπανόπουλος, Σίλελης, Γιωτόπουλος, Τόκας, Μπέγκα, Πέτσης, Σχοινάς, Μάρκου, ενώ τρεις είναι αμφίβολοι, οι Γκάγκας, Ανγκόλι, Κοφινάς. Άρα θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν οι κυανόλευκοι συμπληρώσουν ακόμη και ενδεκάδα.

Απόντες είναι οι Κανούτας (κάταγμα στο μετατάρσιο), Ζαχαριουδάκης, Τουλγαρίδης (βρίσκονται σε σχολική εκδρομή), Σαραφίδης (φαντάρος) και Καραγιάννης (άρρωστος).

Μιλώντας στην εκπομπή «Ισορροπίες» του Blue Heart Fm 105,1 o προπονητής της Κ19 της Νίκης, Δημήτρης Μπράτσος, ανάφερε μεταξύ άλλων: «Δυσκολευόμαστε πλέον να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι νιώθουμε πως λειτουργούμε μόνο για το καλό της ανδρικής ομάδας, για να μην έχει επιπτώσεις (σ.σ. βαθμολογικές, αν δεν κατέβει η Κ19), αλλά θέλω να πιστεύω ότι με λίγη προσοχή και λίγο καλύτερο προγραμματισμό, αν προσέξουμε αυτά τα παιδιά, σε δύο-τρία χρόνια θα είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που θα δούμε.

Δυστυχώς λόγω της αλλαγής της προκήρυξης χάσαμε πολλούς βασικούς παίκτες και επειδή δεν είχαμε μεριμνήσει να έχουμε Κ15 και Κ17, όπως η Λάρισα και ο Λεβαδειακός, γινόμαστε σάκος του μποξ σ’ αυτό το πρωτάθλημα, γιατί δεν μπορούσαμε να απορροφήσουμε παίκτες από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες».

Να σημειωθεί ότι λόγω αλλαγής της αρχικής προκήρυξης, η Κ19 της Νίκης αναγκάστηκε να αγωνιστεί χωρίς τους γεννημένους το 2004 ποδοσφαιριστές, θέτοντάς τους εκτός ρόστερ, ούτε μπορούσε να πάρει παίκτες από την επαγγελματική ομάδα γεννημένους από το 2001 έως το 2003. Η πρώτη προκήρυξη με βάση την οποία είχε στηθεί η Κ19 της Νίκης έλεγε ότι θα μπορούσαν να παίξουν ερασιτέχνες γεννημένοι ως το 2004 και επαγγελματίες μέχρι το 2001, ενώ η ισχύουσα ορίζει να αγωνίζονται παιδιά που θα έχουν γεννηθεί το 2005 και νωρίτερα είτε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα:

Β’ όμιλος

Σάββατο 30/3

Π. ΜΑΓΟΥΛΑΣ,

Νίκη Β.-Αναγέννηση Καρδ. (12:00)

Κυριακή 31/3

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ,

ΑΕΛ-Αιολικός (15:00)

Ρεπό: Λεβαδειακός

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.