Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ U12 στη Σκιάθο (photos)

Το τουρνουά μπάσκετ U12 που διοργανώθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Σκιάθου και τον Δήμο Σκιάθου, με τη συμμετοχή των ομάδων Παναθηναϊκός-PAO BC Academy, Ακαδημία Τρίκαλα-Φούντας-Trikala 14, Νίκη Βόλου Ακαδημία Mπάσκετ και του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Τον συντονισμό από τον Δήμο είχε αναλάβει ο Χρήστος Εμμανουήλ, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα αθλητισμού.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την Aegean Flying Dolphins, την Seajets και το πρακτορείο Skiathos O.E για την υποστήριξη στις ακτοπλοϊκές μεταφορές των ομάδων, για τη φιλοξενία τα ξενοδοχεία Astoria Hotel και Muses Hotel, τα εστιατόρια Bakaliko Restaurant, Local Skiathos, Vesuvio Pizzeria Ristorante Skiathos, Big Bad Wolf Restaurant, Skiathos Salt and Pepper, Archontiko και Mam Souvlaki για την προσφορά γευμάτων και την Εταιρεία Συγκοινωνίες Σκιάθου-Skiathos Bus Transports για τις μεταφορές των αθλητών.

Το Skiathoslife.gr ως χορηγό επικοινωνίας των αγώνων, το Kalypso boat για την μίνικρουαζιέρα των ομάδων στο λιμάνι της Σκιάθου και για τις ξεναγήσεις των ομάδων, το Reborn Project Gallery Art House Skiathos και το Ναυτικό Μουσείο Σκιάθου.

Οι μικροί αθλητές, οι γονείς τους και οι προπονητές ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την ζεστή φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. Η Σκιάθος είναι ένα νησί με μεγάλη αθλητική παράδοση, που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει αθλητικά ταλέντα με ιδιαίτερες επιδόσεις στο μπάσκετ και έχει αναλάβει τη διοργάνωση επιτυχημένων αθλητικών events με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης αθλητών και προπονητών.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.