Με ετοιμοπόλεμους Αναστασίου και Ναουμίδη κόντρα στον Πιερικό ο Γ.Σ. Αλμυρού

Σημαντικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, ο οποίος αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πιερικό, για την 20η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου πέρασε την τελευταία εβδομάδα από ένα αγωνιστικό “σκοτσέζικο ντουζ”, με το επιβλητικό διπλό της στην Καλαμπάκα, την περασμένη Κυριακή, με 3-0, κόντρα στα Μετέωρα νατο διαδέχεται η ήττα-αποκλεισμός στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, από τον Αίαντα Σούρπης, με 4-3, την Τετάρτη.

Οι ιθύνοντες της ομάδας υποστηρίζουν πως το Κύπελλο ενδιέφερε τον ΓΣΑ κι ο αποκλεισμός από το θεσμό πλήγωσε άπαντες στην ομάδα, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, καθώς το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό γι’ αυτούς, αλλά λόγω πολύ της πολύ κακής διαχείρισης του παιχνιδιού το 0-2 του πρώτου ημιώρου έγινε 4-2, στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Πολλά λάθη, καθόλου καθαρό μυαλό και μηδενική προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο έφεραν την απρόσμενη αυτή τροπή στο παιχνίδι, με τον κ. Βελιτζέλο να μη μένει καθόλου ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του. Καλώς ή κακώς, η Τετάρτη πέρασε, με τους κυανόλευκους να δουλεύουν πυρετωδώς για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πιερικό. Το τεχνικό τιμ επιθυμεί η ομάδα να επανέλθει στα αγωνιστικά στάνταρ της περασμένης Κυριακής, με πολλή δουλειά και συγκέντρωση στο τακτικό πλάνο, με ενδεχόμενο “τρίποντο” να μεταφράζεται σε πιο σημαντικό βήμα παραμονής.

Ο Πιερικός του Νίκου Θεοδοσιάδη έχει 23 βαθμούς και βρίσκεται μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού,  κατέχοντας την ένατη θέση, που δίνει το δικαίωμα για συμμετοχή σε μπαράζ παραμονής βάσει της αρχικής προκήρυξης. Μακριά από το ΔΑΚ Κατερίνης μετρά τρεις νίκες, πέντε ήττες και μία ισοπαλία.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Αλμυρός είχε πάρει το διπλό στην Κατερίνη με σκορ 0-1, με τις δύο ομάδες από τότε να έχουν αλλάξει προπονητή και να έχουν προχωρήσει σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Ο Κώστας Βελιτζέλος δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών, καθώς και ο Αλέξανδρος Αναστασίου και ο Γιώργος Ναουμίδης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από κάποιους μικροτραυματισμούς τις προηγούμενες μέρες, είναι 100% έτοιμοι, ενόψει Κυριακής. Η προετοιμασία του Αλμυρού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με χαλαρή προπόνηση, δουλειά στην τακτική και βιντεοθεραπεία.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι (24/2, 15:00) στο “Αθ. Ραγάζος”. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Αγγελούλης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.