Με Φρουσκλιά κόντρα στον Μακεδονικό για το διπλό η Νίκη

Εκδικάστηκε την Τετάρτη (13/2) στην Αθήνα η υπόθεση του Μιχάλη Φρουσκλιά για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα με το Στρατώνι, οι οποίοι του είχαν κρατήσει το δελτίο. Ο αθλητικός δικαστής του επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής, την οποία έχει ήδη εκτίσει στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Φαίακα, κάτι που σημαίνει πως θα δώσει κανονικά το παρών στο ερχόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Μακεδονικό εκτός έδρας την Κυριακή (17/2, 17:00).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το γεγονός πως ο ίδιος ο έμπειρος φόργουορντ παρευρέθη στην εκδίκαση της υπόθεσης, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ήταν το σημείο-κλειδί της αποφυγής χειρότερων καταστάσεων. Έτσι, οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν σχεδόν πάνοπλοι στη συμπρωτεύουσα, αφού ο Θωμάς Γεωργίου συνεχίζει να παραμένει εκτός ομάδας, εξαιτίας του τραυματισμού του.

Η προετοιμασία της Νίκης κύλησε χωρίς προβλήματα την τρέχουσα εβδομάδα. Γρηγόρης Γιασσάρης και Σπύρος Στρατίκης έχουν πλήρη εικόνα για τον προσεχή αντίπαλό της ομάδας τους, τον Μακεδονικό. Πρόκειται για μία ομάδα που, παρά τη δεινή βαθμολογική της θέση (είναι ουραγός στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής), έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, τις τελευταίες εβδομάδες, να ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό. Συγκεκριμένα, αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα με οκτώ ήττες, σε ισάριθμα ματς, με τον ερχομό του Γιώργου Καραμουσαλίδη στην τεχνική ηγεσία του, όμως, να έχει φέρει πέντε “ροζ φύλλα” στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις.

Από την πλευρά της, η Νίκη επιθυμεί διακαώς το “ροζ φύλλο” που θα εξαργυρώσει την πολύ σημαντική επικράτησή της, κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας την προηγούμενη Κυριακή, στο “άδειο” Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον Μακεδονικό, έρχεται ένα ακόμα δύσκολος εκτός έδρας αγώνας, κόντρα στους Ικάρους στις Σέρρες, και πριν απ’ αυτόν η κατάκτηση ενός δεύτερου συνεχόμενου “ροζ φύλλου” θα δώσει μεγάλη ώθηση αγωνιστικά και ψυχολογικά, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής:

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Γέφυρα

Κοϊμτζόγλου-Λουλουδιάδης (Σακεαρίου)

Χαλκηδόνας 17.00 Προποντίδα-Φίλιππος Βέροιας

Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Παραλικίδης)

Χαλκιοπούλειο 17.00 Έσπερος Λαμίας-Αγρίνιο

Στρέμπας-Γρίβα (Παπαδόπουλος Στ.)

Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Φάρσαλα

Θεοδώρου-Γαζέτας (Δροσόπουλος)

Κέρκυρας 16.00 Φαίακας-Μαχητές

Ξέρας-Τσουμαχίδης (Πούλης)

Μακεδονικού 17.00 Μακεδονικός-Νίκη Βόλου

Ντούρας-Ζαχαριάδης (Κασαπίδης)

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Ίκαροι Σερρών

Φουτζήλας-Αγραφιώτης Ι. (Στουπίδης)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-ΧΑΝΘ

Τσιρτσιμάλης-Σιταρίδης (Σιμητόπουλος)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.