Με γκολ στο 95′ ο Πύρασος 3-2 τη Σκιάθο

Η ενδεκάδα του Πυράσου με τη Σκιάθο

Σώθηκε στο 95’ ο Πύρασος, που με τον Καραγιώργο σε εκείνο το λεπτό σκόραρε και έτσι κέρδισε με 3-2 τη Σκιάθο στην Αγχίαλο.

Στο πρώτο μέρος ο Ζιώγας κέρδισε πέναλτι, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος έστησε την μπάλα να το εκτελέσει, αλλά ο Ζιώγας ζήτησε να το χτυπήσει αυτός. Ωστόσο ο Παπάρας έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.

Το 1-0 έγινε στο 38′ με κεφαλιά του Καραγιώργου έπειτα από κόρνερ από τη δεξιά πλευρά και στο 48′ σε κενή εστία ο Ζιώγας μετά από ασίστ του Καραγιώργου έγραψε το 2-0. Όμως, η Σκιάθος αντέδρασε άμεσα και με δύο γκολ του Μανωλιού στο 53′ και στο 61′ μετά από ωραία ανάπτυξη και στις δύο περιπτώσεις των φιλοξενούμενων έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση ο Χάνος στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ο Τσιλίγκος έδιωξε, αλλά ο επερχόμενος Μανωλιός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πύρασος θα γκελάρει και το 2-2 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, με σέντρα-σουτ που χτύπησε πρώτα στο εσωτερικό μέρος του δεξιού δοκαριού και έπειτα κατέληξε στο βάθος της εστίας ο Καραγιώργος έδωσε με έναν μάλλον τυχερό τρόπο τη νίκη στην ομάδα του.   

πηγή φωτό:pyrasos.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.