Με Γραικό και Ράντι στην αποστολή για το Αιγάλεω ο Ολυμπιακός Β.

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων για τον κυριακάτικο αγώνα με το Αιγάλεω στις 15:00 στο γήπεδο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League. Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε στη συνέχεια τους 19 ποδοσφαιριστές που αναχώρησαν για την Αθήνα, όπου και θα μείνουν στο ξενοδοχείο Civitel Olympic.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων θα έχει στη διάθεση του τον Γραικό, ο οποίος βγήκε τραυματίας από τον αγώνα με το Διαγόρα, ωστόσο επανήλθε και θα προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, ενώ επιστρέφει μετά από αρκετές αγωνιστικές και ο Ιμπάν Ράντι. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος δηλώθηκε στο αυριανό παιχνίδι να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Την 19μελη αποστολή αποτελούν οι: Κλεμέντ, Ράντι, Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Γραικός, Δεινόπαπας, Καρακώστας, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μακρυωνίτης, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Ντούνης, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσίτας, Φαζός.

Θυμίζουμε πως είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας που δίνουν οι ερυθρόλευκοι, καθώς την προηγούμενη Κυριακή αντιμετώπισαν τον Διαγόρα στην Ρόδο, ενώ μεσολάβησε και το επαναληπτικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.