Με Οικονόμου και Γαλανόπουλο ο Θησέας κόντρα στον Ολυμπιακό Β.

Ο Κώστας Οικονόμου

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε η προπόνηση της Παρασκευής για τον Θησέα, καθώς τόσο ο Οικονόμου, που είχε πρόβλημα στο γόνατο, όσο και ο Γαλανόπουλος, που είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Αίαντα για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, προπονήθηκαν κανονικά και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αμφίβολος είναι ο Σφάκας, αφού επιστρέφει το Σάββατο από την Κρήτη, όπου είχε πάει για μία οικογενειακή του υπόθεση, και έχει χάσει προπονήσεις.

Να διευκρινιστεί ότι το παιχνίδι της Κυριακής στο Βελεστίνο δε θα μεταδοθεί ζωντανά ιντερνετικά, όπως και κανένα άλλο του Θησέα, απλώς η διοίκηση έκανε μία συμφωνία με ιντερνετικό κανάλι, το voloslive, για τα στιγμιότυπα των αγώνων της.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου του Βελεστίνου για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα ανοίξουν από τις 13.00, ενώ η διοίκηση του Θησέα ήρθε σε συμφωνία με τους ερυθρολεύκους να δώσει 100 εισιτήρια των πέντε ευρώ στους οργανωμένους της φιλοξενούμενης ομάδας. Η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ, ενώ πέντε ευρώ θα πληρώσουν οι γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα εισέλθουν δωρεάν.

Από την πλευρά του Θησέα γίνεται κάλεσμα στον κόσμο της Αγριάς να στηρίξει την ομάδα για τελευταία φορά, όπως πιστεύουν όλοι μακριά από τη φυσική της έδρα, αφού θα ακολουθήσουν δύο εκτός έδρας ματς με Αναγέννηση Καρδίτσας και Φωκικό και στις 11 Νοεμβρίου, εκτός απροόπτου η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.