Με καλή μπάλα πρώτη νίκη για τον Γ.Σ. Αλμυρού, 2-0 τον Οικονόμο

Με ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, που άρεσε και στον κόσμο του, ο Γ.Σ. Αλμυρού έφτασε στο πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. «Θύμα» του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, τον οποίον νίκησε με 2-0. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου  περιόρισε τον αντίπαλό της σε δεύτερό ρόλο στα πρώτα 45 λεπτά και κράτησε τον πρωταγωνιστικό για τον εαυτό της, φτάνοντας σε δύο γκολ ως το25’.

Σ’ ό,τι αφορά τη διάταξη, ο Πολυμέρου ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Πατσής στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Αγγελής στο αριστερό, ενώ στο κέντρο αυτής ο Κυριάκος, που ξεπέρασε τελικά το πρόβλημα τραυματισμού του, και ο Παπακώστας. Ζενούνης και Αγιασιώτης αποτέλεσαν τους δύο ανασταλτικούς χαφ, δεκάρι ήταν ο Δερμιτζάκης, ενώ στα άκρα κινήθηκαν οι Βουρδάκης αριστερά και Λάμπος δεξιά με τον Αναστασίου να είναι ο κλασικός προωθημένος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και τελικά στο 23’ ο Αναστασίου πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Βουρδάκη από τα αριστερά, έκανε την ατομική ενέργεια και με σουτ παραβίασε την αντίπαλη εστία, ανοίγοντας λογαριασμό για φέτος (1-0). Δύο λεπτά  αργότερα και σε οργανωμένη ενέργεια, με τον Αλμυρό να συνεχίζει να πιέζει ψηλά,  ο Βουρδάκης ξέφυγε από έναν αντίπαλο, πήγε να περάσει και δεύτερο, για να βγει φάτσα με το γκολ, αλλά ανετράπη εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αγιασιώτης για το 2-0.

Η επιθετικότητα των νικητών συνεχίστηκε ως το ημίχρονο, χωρίς το σκορ ν’ αλλάξει, ενώ στην επανάληψη έγινε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού από τη μεριά της, με τον Οικονόμο να μην μπορεί να απειλήσει και τους Αλμυριώτες να ψάχνουν κυρίως στην κόντρα να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Το 2-0 έμεινε ως το τέλος και πανηγυρίστηκε από τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές μαζί με τον κόσμο, που πήρε αισιόδοξα μηνύματα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Γ. Πατσής, Αγγελής (65’ Μπέικος), Κυριάκος, Παπακώστας, Ζενούνης, Αγιασιώτης, Λάμπος, Βουρδάκης (78’ Δήμος), Δερμιτζάκης (75’ Αΐδης), Αναστασίου (89’ Τζαφλέρης)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Σ. Πατσής (89′ Δραγατσίκης), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Δραχαλίβας (72′ Ντούφας), Αργύρης (46′ Χρυσοστόμου), Μουλτσιάς (46′ Γκαμπέτας), Μπαλογιάννης, Τόλιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.