Με Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη η Εθνική στο Παγκόσμιο

Στη Βουδαπέστη οι Εθνικές ομάδες Κολύμβησης και Καλλιτεχνικής

Με τέσσερις βολιώτισσες αναχωρεί αύριο η Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής για τη Βουδαπέστη, όπου θα μετάσχει στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φραγκάκη και η προπονήτρια Βαρβάρα Λιθαδιώτη, καθώς και η διεθνής κριτής Μαρία Μαρούγκα θα συμμετάσχουν οι τρεις πρώτες με την Εθνική Καλλιτεχνικής κολύμβησης και η τελευταία θα συμμετάσχει στις ομάδες κριτών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Συνολικά, η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης με τις 12 αθλήτριες που την συγκροτούν και τους συνοδούς τους, καθώς επίσης και οι 8 από τους 15 συνολικά κολυμβητές της Εθνικής μας ομάδας.
Με την Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής, αναχωρούν οι αθλήτριες: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Λύδια – Φωτεινή Παπαναστασίου, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ελένη Φραγκάκη.
Μαζί τους, οι προπονήτριες Βαρβάρα Λιθαδιώτη και Χριστίνα Θαλασσινίδου, με αρχηγό αποστολής την έφορο του αθλήματος και Ειδικό Γραμματέα του Δ.Σ της ΚΟΕ, Δέσποινα Καράμπελα. Στη Βουδαπέστη μεταβαίνει, με την αποστολή και η διεθνής Κριτής Μαρία Μαρούγκα.
Η Καλλιτεχνική θα φιλοξενηθεί, από 17 έως 25 Ιουνίου, στην πισίνα «Szechy» της Βουδαπέστης (νησί Μαργαρίτας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.