Με κίνητρο τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει Θεσπρωτού

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος αλλά με στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στη βαθμολογική κατάταξη του Βορείου Ομίλου, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου 12 Ιουνίου, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

Η παραμονή έχει εξασφαλιστεί, η αναδιάρθρωση έρχεται με γοργά βήματα αυτήν τη φορά, όπως φαίνεται τουλάχιστον από τις κινήσεις Αυγενάκη, οπότε και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το κίνητρο για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, αλλά και να βάλει τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη η απόδοση χρόνου συμμετοχής στους νεαρούς Κατσούκη και Πέλκα δείχνει τις διαθέσεις του τεχνικού επιτελείου, ενώ δεν αποκλείεται το Σάββατο να δούμε στην ενδεκάδα και άλλα νέα πρόσωπα. Από την άλλη ο Θεσπρωτός δεν είναι ο πλέον εύκολος αντίπαλος, με το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Βέροιας την περασμένη αγωνιστική (3-2) να δείχνει τις δυνατότητές του

Όσον αφορά τους απόντες, για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου, ο Βασίλης Βούζας δεν υπολογίζει σε τουλάχιστον τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα οι Γκιοατά, Γραικός και Παπακώστας δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, ενώ είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα δύο επόμενα και τελευταία για το πρωτάθλημα παιχνίδια.

Προς 16 Ιουνίου η αναμέτρηση με Απόλλωνα Πόντου

Δεν ορίστηκε τελικά χθες Τετάρτη το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Ολυμπιακό Βόλου, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» απαλλάχθηκαν από το Μονομελές Πειθαρχικό Πρωτοβάθμιο Όργανο της Λίγκας.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βόλου πάντως εκτιμούν και βασίζονται σε πληροφορίες που κάνουν λόγο για ορισμό του αγώνα την Τετάρτη 16 Ιουνίου, όπως είναι γνωστό, η αναμέτρηση είναι εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου και λογικά θα οριστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο του ΒΑΤΑΝ στην Κατερίνη, εκεί που ο Απόλλων Πόντου αγωνίζεται ήδη από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.