Με Κυριακόπουλο κόντρα στη Δόξα Λευκάδας ο Ολυμπιακός Β.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού Βόλου, Κυριακόπουλος

Με τον έμπειρο Κυριακόπουλο στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στη δυνατή Δόξα Λευκάδας την Κυριακή στις 17.00 στο ΕΑΚ για την 8η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανδρών.

Ο Λαρισαίος γκαρντ προπονήθηκε Πέμπτη και Παρασκευή, δεν ένιωσε κάποια ενόχληση στη γάμπα κι έτσι θα επιστρέψει μετά την απουσία του στο ματς με τον ΑΟΚ Βέροιας, που έφερε το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα, αλλά και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και 3η συνολικά.

Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας ξέρει ότι η Δόξα Λευκάδας, που πριν τρία χρόνια έπαιζε στην Α1, είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, έχοντας πολύ μεγάλο μπάτζετ και έναν προπονητή γνωστό στο θεσσαλικό κοινό, τον Γρηγόρη Γιασσάρη, που τον μάθαμε από τις συνεχόμενες ανόδους του Ερμή Αγιάς. Μάλιστα έχει πάρει στη Δόξα και Θεσσαλούς παίκτες, όπως τους Αναγνωστόπουλο και Τσιαβέ.

Όποια κι αν είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου του, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και το απέδειξε και σε εκείνο με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίον έχασε στο ΕΑΚ με 92-94.

Θυμίζουμε ότι η Δόξα έχει μέχρι στιγμής απολογισμό πέντε νίκες και μία ήττα, έχοντας κάνει το ρεπό της και βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει τον ίδιο αριθμό νικών, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

3ος Όμιλος Γ’ Εθνικής ανδρών

8η αγωνιστική

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Μπάρας 17.00 Ίκαροι Τρικάλων-ΑΟΚ Βέροιας

ΔΑΚ Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρεβενών-ΑΟ Καλαμπάκας

Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά-ΓΑΣ Μελίκης

ΕΑΚ Βόλου 17.00 Ολυμπιακός Βόλου-Δόξα Λευκάδας

Λαδάς-Χατζηχαρίσης (Γκουντέλιας)

Εκπ. Μαντουλίδη 17.00 Μαντουλίδης-Νικόπολη Πρέβεζας

Πολυκάστρου 17.00 ΜΠΑΣ Εύαθλος Μακ.-ΠΑΣ Γιάννινα

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.