Με λιγότερο άγχος για το πρώτο διπλό ο Ρήγας Φεραίος

Με λιγότερο άγχος, που θα το έχει αναμφίβολα ο γηπεδούχος Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, θα αγωνιστεί ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή στις 15.00 με τον ουραγό της βαθμολογίας, σε σχέση πάντα με τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Οι Βελεστινιώτες έκαναν το καθήκον τους και επέστρεψαν την περασμένη μετά από πέντε ματς στα νικηφόρα αποτελέσματα και απαλλαγμένοι πλέον από την πίεση σε ένα μεγάλο βαθμό, θέλουν την Κυριακή να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο εκτός έδρας αλλά και μία μίνι εκδίκηση για την άδικη ισοπαλία του πρώτου γύρου με 2-2 κόντρα στην ομάδα της Πιερίας.

Ο Λάκης Μπακάλης γνωρίζει ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό, αφού για τους παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη είναι ματς ζωής και θανάτου, προκειμένου να ξεκολλήσουν από τους εννιά βαθμούς και από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, και αυτό το έχει μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του.

Εξάλλου, ο Αχιλλέας προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες και αυτό τον κάνει ακόμη περισσότερο επικίνδυνο. Διαιτητής της αναμέτρησης, που θα είναι η πρώτη από τις τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας για τον Ρήγα, θα είναι Γκορτσίλας και βοηθοί οι Αϊναλής, Χαδήμογλου (Μακεδονίας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.