Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην Κασσαβέτεια αγώνας σκάκι με κρατουμένους

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας Βόλου, το απόγευμα της Παρασκευής 28/9/2018, αγώνας σκάκι σιμουλτανέ, όπου ο πρώην Ομοσπονδιακός Προπονητής Μιχάλης Αγγελής, σκακιστής της Σ.Ε. Βόλου, αντιμετώπισε ταυτόχρονα 16 σκακιστές (κρατούμενους, υπαλλήλους και τέκνα υπαλλήλων).

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.), με την αμέριστη βοήθεια της Διευθύντριας Ευμορφίας Σαμαρά, του Προϊσταμένου Διοίκησης-Οικονομικού Ραφτόπουλου Στέφανου, του Κοινωνικού Λειτουργού Κωτούλα Λεωνίδα καθώς και των υπολοίπων υπαλλήλων και των κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης, στo πλαίσιo της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού BeActive, η οποία συντονίζεται και υποστηρίζεται σε όλα τα επίπεδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πριν την έναρξη του σιμουλτανέ ο Χρήστος Πιλάλης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο., έκανε παρουσίαση των βασικών αρχών του σκακιού και της χρησιμότητάς του μέσα στη φυλακή.

Η Ε.Σ.Ο. παρέδωσε στους συμμετέχοντες πολλά βιβλία καθώς και μπλουζάκια, ως αναμνηστικά, με το λογότυπό της.

Το Ιεραποστολικό Κέντρο Αλμυρού “Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης” και ο π. Χρήστος ανέλαβαν με όλη τους την αγάπη το κέρασμα στους συμμετέχοντες προσφέροντας στο τέλος του αγώνα γλυκά και αλμυρά εδέσματα καθώς και αναψυκτικά.

Σκακιστικά νέα καθώς και προκηρύξεις σκακιστικών τουρνουά από τη Θεσσαλία αλλά και όλη την Ελλάδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://chesswords.blogspot.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.