Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή πίτας των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης (φωτό)

Οι κ.κ. (από αριστερά) Καρακώστας, Αγιασιώτης, Βλαχόπουλος και Κοντοβάς στην εκδήλωση της κοπής πίτας

Έκοψε την πίτα του τη Δευτέρα (13/1) ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου με τη συμμετοχή να είναι μεγάλη και να προδικάζει και την επιτυχία της χοροεσπερίδας, που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου τονίζεται:

«Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή συμμετοχή των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σχεδόν όλοι ήταν εκεί και έστειλαν ένα αισιόδοξο μήνυμα πως η χοροεσπερίδα μας στις 31 Ιανουαρίου θα στεφτεί με επιτυχία. Άξιο αναφοράς είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τίμησαν την εκδήλωση οι Βετεράνοι του Α.Ο. Τρικάλων διά της εκπροσώπησής του προέδρου Στεφ. Πιάζα και του αντιπροέδρου Χρ. Σακελαρίου.

Τυχερός του 2020 αναδείχθηκε ο Βετεράνος Ζαγκαβιέρος Γιάννης, κερδίζοντας το φλουρί με μια δωροεπιταγή των καταστημάτων Optic Stores MITROMARAS.
Θέλουμε να θυμίσουμε ότι στην χοροεσπερίδα εκτός της βράβευσης των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης, των προπονητών και της διοίκησης του 1987-1988, θα τιμηθούν και οι Βετεράνοι Παπαπούλιος Γ., Λεφάκης Β., Ναλμπάντης Θ., Ζαγκαβιέρος Ι. και Τελέγκας Β. για τη διαχρονική τους προσφορά στον αθλητισμό.
Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της Νίκης με την παρουσία τους να συμβάλουν και αυτοί στην επιτυχία της Χοροεσπερίδας μας».