Με μία πιθανή αλλαγή στο βασικό σχήμα η Νίκη Βόλου την Κυριακή

Με μία δυνατή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το εκτός έδρας παιχνίδι μεθαύριο Κυριακή στην Οιχαλία Τρικάλων κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου στο γήπεδο “Μπάμπης Παπαχατζής”. Οι δύο προπονητές, Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις, ανέβασαν τους ρυθμούς, αλλά το θετικό είναι ότι οι παίκτες τους είναι άπαντες υγιείς.

Αυτό είναι βεβαίως και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή, αφού με δεδομένο ότι το ρόστερ της Νίκης δεν έχει και πάρα πολλές επιλογές, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία μπορεί να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Αυτό είναι πιθανόν, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει μία αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στο Βελούχι, που έφερε την πιο ευρεία νίκη των κυανόλευκων με 6-0 τα τελευταία πεντέμισι χρόνια.

Συγκεκριμένα στις 27/5/12 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αφού μετά ακολούθησαν τα πλέι οφ, που έφεραν την άνοδο στη Football League, η Νίκη είχε κερδίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ηρακλειας με 7-0, ενώ η τελευταία εξάρα ήρθε ένα μήνα σχεδόν μετά για τα πλέι οφ με το 6-1 επί του Πανηλειακού στο Π. Μαγουλάς. Φυσικά, υπήρχαν και οι πεντάρες τη χρονιά της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα σε Ζάκυνθο (5-0) και Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-5), αν θελήσουμε να ψάξουμε για ματς με μεγάλα σκορ.

Σίγουρα, οι επιλογές για την κυριακάτικη αναμέτρηση για την ενδεκάδα είναι, όπως σημειώθηκε, μετρημένες και αυτές αφορούν είτε τη μετάθεση του Ιορδανίδη στα άκρα στη θέση του Μπάιριτς με την επάνοδο του Βέργου στη βασική ενδεκάδα, που για πρώτη φορά δεν αγωνίστηκε στο φετινό πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή, ώστε να ξαναπαίξει ο Μέτσε πιο μπροστά στα χαφ, είτε η χρησιμοποίηση του Γαρυφαλλόπουλου από την αρχή. Εξάλλου μέχρι στιγμής η Νίκη έχει στηριχθεί σε δεκατρείς ουσιαστικά παίκτες συν τον τερματοφύλακα Τζήμα στην αρχή της σεζόν, ενώ συνολικά έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής 18 ποδοσφαιριστές.

Οι Βολιώτες έχουν δώσει εννιά ματς, αφού έκαναν το ρεπό τους και το ένα με τον Οπούντιο το πήραν στα χαρτιά, και σ’ αυτές τις αναμετρήσεις επτά ποδοσφαιριστές έχουν το απόλυτο των συμμετοχών, είτε κυρίως ως βασικοί είτε ως αλλαγή, δείγμα ότι υπάρχει αφενός ένας κορμός και αφετέρου ότι οι εναλλακτικές λύσεις είναι λίγες.

Συγκεκριμένα αυτό το έχουν καταφέρει ο Γιάκοβλεφ (έχει βάλει και τρία γκολ), ο Γαρυφαλλόπουλος (έχει σκοράρει μία φορά), ο Ντόλγκι (ένα γκολ), ο Μέτσε (σκόραρε δύο φορές), ο Καρτσαμπάς (ένα γκολ), ο Δημολιός και ο Γενιτσαρίδης.

Οκτώ συμμετοχές έχει ο Μωυσίδης (με ένα γκολ) και ο Βέργος, επτά ο Ιορδανίδης με δύο τέρματα και ο Μπάιριτς, που δεν έχει βρει δίχτυα ακόμη, ενώ σε έξι ματς έπαιξε βάζοντας τρία γκολ ο Τζιώρας. Έξι συμμετοχές έχει και ο Θεολόγης με όλους τους προαναφερθέντες να αποτελούν την 13αδα παικτών, στους οποίους βασίστηκε η Νίκη μέχρι τώρα και το ίδιο θα γίνει και για την Κυριακή.

Στους υπόλοιπους παίκτες την έκπληξη έχει κάνει ο Άγγελος Ματθαίου, που αγωνίστηκε οκτώ φορές, όλες ως αλλαγή και συνήθως προς το τέλος, αλλά σημασία έχει ότι υπολογίζεται από τους προπονητές του, φτάνοντας πλέον τις 20 συνολικά συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Έξι συμμετοχές κατέγραψε ο Λάιος, όλες ερχόμενος από τον πάγκο, πέντε ο Βουρδάκης, τέσσερις ο Τζήμας και μία ο Ζιώγας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.