Με Μπασάντρε ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Πανιώνιο

Φάση από το ματς του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη

Τον Πανιώνιο σε ένα κρίσιμο ματς σε ό,τι αφορά την παραμονή φιλοξενεί την Κυριακή (15/12, 17.15) ο ΝΠΣ Βόλος στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, ευελπιστώντας οι Νεοσμυρνιώτες να γίνουν η πρώτη ομάδα απέναντι, στην οποία θα ντουμπλάρουν τις νίκες, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1 είχαν πάρει το μοναδικό τους εκτός έδρας τρίποντο ως τώρα.

Ο Χουάν Φεράντο δε θα είναι στον πάγκο λόγω της επέμβασης που έκανε στο μάτι του, συνεπώς θα τον αντικαταστήσει ο συνεργάτης του Βίκτορ Μπασάντρε. Οι κυανέρυθροι θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μάντζη, που εξέτισε την ποινή του για την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, ενώ θα απουσιάσει για μία ακόμη φορά ο τραυματίας Γέντρισεκ.

Την αποστολή του ΝΠΣ Βόλος αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Διαμαντής, Τσίκα, Φεράρι, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Κορέλας, Τόρες, Ζοάο, Μουνίθ, Κυζιρίδης, Μάντζης.

Από την άλλη ο Πανιώνιος προέρχεται από τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 5-0 και επιδιώκει το θετικό αποτέλεσμα, με τον Αραμπούλι να βρίσκει θέση στη 19άδα, που ταξίδεψε στον  Βόλο, αλλά είναι ανέτοιμος μετά τη θλάση που είχε υποστεί κόντρα στην Ένωση, ενώ ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει στον τραυματία Καμαρά και τον ανέτοιμο Ντομίνγκες.

Αναλυτικά, η αποστολή: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άρτσε, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.