Με μπασκετικά ντέρμπι Θεσσαλίας και Βόλου η συνέχεια

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ντέρμπι συνεχίζονται τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τη Β’ Εθνική να έχει θεσσαλικό ντέρμπι, και τη Γ’ κατηγορία ντέρμπι σε επίπεδο Βόλου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, η Νίκη Βόλου υποδέχεται τα Tρίκαλα Basket, στο θεσσαλικό ντέρμπι της 15ηγς αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, με την ΕΟΚ ν’ ανακοινώνει ότι οι κκ Ευφραιμίδης Στ., Χρυσάφης και Γεωργούλης θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει τον Βίκο Ιωαννίνων, με διαιτητές της αναμέτρησης τους κκ Χατζηκώστα, Διαμαντή και Καννή.

Στη Γ’ Εθνική και στον 4ο όμιλο, στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η αναμέτρηση Αγριά-Ανόρθωση Βόλου, με διαιτητές να είναι οι κκ Κωνσταντινέλλης και Κανελλίδης. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 17:00, ενώ στις 14:00 αρχίζει το παιχνίδι Ιωάννινα ΣΚ-ΓΣ Αλμυρού, στο οποίο διαιτητές ορίστηκαν οι κκ Βασιλόπουλος και Δικταπανίδης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.