Με Μπαταγίνι και Τσιμπούκα στην 18μελη αποστολή η Νίκη στην Καλαμάτα

Η αποστολή της Νίκης Βόλου, η οποία ταξίδεψε σήμερα Σάββατο (18/1) για την Καλαμάτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League την Κυριακή, αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Μπαταγίνι, το δελτίο του οποίου ήρθε σήμερα το πρωί, και Τσιμπούκας.

Οι 18 παίκτες είναι οι εξής: Αποστολίδης, Καρακώστας, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Τσιμπούκας, Βοσνιάδης, Κάρδαρης, Κ. Κυριακίδης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Λίτσιος, Τσιώλης, Καμπαγέρο, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο, Μπαταγίνι.

Εκτός είναι ο Γιώργος Ιορδανίδης, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και οι τραυματίες Κώστας Παπαδόπουλος και Σάββας Κυριακίδης.

Την αντιμετώπισε πρώτη, την αντιμετωπίζει τώρα και τελευταία

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και στην Καλαμάτα που έγινε στο δεύτερο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας και έληξε ισόπαλος με 1-1, οι τότε φιλοξενούμενοι είχαν έρθει με το απόλυτο των δύο νικών στην αρχή του πρωταθλήματος και ήταν πρώτοι στη βαθμολογία.

Αύριο Κυριακή στις 15.00 η Νίκη στο γήπεδο της Παραλίας στη μεσσηνιακή πόλη θα φιλοξενηθεί από την ουραγό αυτή τη στιγμή της Football League, αφού η Καλαμάτα μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα με 10 βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, στη συνέχεια …  κατάφερε να πάρει μόλις δύο βαθμούς και είναι στην τελευταία θέση.

Αυτό σημαίνει ότι οι Καλαματιανοί δίνουν τον τελικό … των τελικών απέναντι στη Νίκη, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αυτούς για απώλεια βαθμών ειδικά στην έδρα τους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.