Με νίκη στη Λαμία ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Κένταυρος Αγριάς

Με νίκη στη Λαμία επί του Ιωνικού Λαμίας 2010 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς.

Κέρδισε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο κλειστό της Λαμίας την τοπική ομάδα με σκορ 15- 30. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως παρά τη μεγάλη διαφορά του σκορ, η ομάδα της Λαμίας αντιστάθηκε μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κένταυρος όμως από εκείνο το χρονικό σημείο επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και έφτασε σε μια ακόμη νίκη.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με πολλές θεαματικές φάσεις εκατέρωθεν, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ρόστερ με νεαρούς αθλητές.  Η μαγνησιώτικη ομάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού, το οποίο συνεχώς διεύρυνε μέχρι το τέλος.

Ο Κένταυρος  έδειξε σαφώς πιο βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι με την Πολιτεία, ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες που ήταν στην αποστολή, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα της Αγριάς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ το επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό στην Αθήνα θα κρίνει πολλά για την υπόθεση της πρωτιάς του ομίλου.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 1-4, 3-6, 4-8, 5-9, 6-11, 6-13 (ημίχρονο), 8-15, 10-17, 11-20, 12- 22, 14-25, 15-30.

Πέναλτι : 0/0-4/5

Δίλεπτες: 1-3

Ιωνικός Λαμίας 2010 (Σκούρα): Νούλας, Οικονόμου (1), Μακρής Αθ., Γκιρλέμης (2), Μαντζώρος (7), Μακρής Χρ., Νταφλούκας (2), Λαμπράκης (3), Νάκος, Κόρκος.
 Κένταυρος Αγριάς (Σκετόπουλος): Κρατήρας (2), Μακρής (1), Χούστης (6), Μηλιόρδος Δ., Κισκήρας (3), Αρβανιτίδης (3), Χαλκιάς, Μηλιόρδος Αθ. (1), Καρανάσιος (5), Γκαμώτσος, Χιώτης (5), Κρανιώτης (4), Καποτάς, Σαμαράς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.