Με Ντα Κόστα, για να τελειώσει από τώρα το πρωτάθλημα

Τελειώνει το σίριαλ της επιστροφής του Πορτογάλου, που θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα στη Λάρισα

Απόλυτα εντάξει δείχνει ο Φιλίπε Ντα Κόστα στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη (Κυριακή στις 15.00 με διαιτητή τον Γεώργιο Τζοβάρα από την Ένωση Φθιώτιδας και βοηθούς του τους Παπαλίτσας από την Καρδίτσα και Καραγιάννη από τη Φθιώτιδα). Έτσι λοιπόν θα μπει οριστικό τέλος στο σίριαλ της επιστροφής του Πορτογάλου, τη στιγμή που μοναδικός απών θα είναι Ζώνας.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την Πέμπτη μία πρωινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, όπου επέστρεψαν, ενώ το ίδιο θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι το κυριακάτικο ματς θα είναι ένα από τα πιο καθοριστικά για την έκβαση του πρωταθλήματος, ακόμη κι αν δεν έχουμε διανύσει ούτε το ένα τρίτο της σεζόν, αφού, αν οι ερυθρόλευκοι περάσουν και από την έδρα του Απόλλωνα, τότε … ποιος τους πιάνει. Ουσιαστικά, με διπλό την Κυριακή, δε θα είναι λίγοι εκείνοι που ανήκουν στους ουδέτερους παρατηρητές που θα πουν ότι ο Ολυμπιακός τελειώνει από πολύ νωρίς την υπόθεση τίτλος και μόνο, αν θέλει να αυτοκτονήσει, δε θα κόψει πρώτος το νήμα.

Βέβαια, από την άλλη ο Απόλλωνας θα δει το ματς ως τελευταίο χαρτί και αναμφίβολα μετά την ήττα από τον Ρήγα Φεραίο άπαντες στην ομάδα θα είναι πιο συγκεντρωμένοι και θα παίξουν με μεγάλο πάθος για τη νίκη, που θα δώσει νέο ενδιαφέρον και στους ίδιους, αλλά και στο πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο, φαίνεται πως τα μυαλά των ποδοσφαιριστών του Σάκη Θεοδοσιάδη πήραν αέρα, αλλά πλέον θα είναι αρκετά προσγειωμένοι κόντρα στους Βολιώτες. Ωστόσο το γεγονός ότι θα θέλουν μόνο το τρίποντο ίσως τους αγχώσει, κάτι που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του οποίου θα έχουν πιο καθαρό μυαλό.

Οι Βολιώτες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι αυτό το ματς θα είναι ειδικών συνθηκών και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς δε θα έχουν λόγω της απαγόρευσης τη αστυνομίας τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, ενώ από την άλλη οι Απολλωνιστές ενδεχομένως να έχουν την υποστήριξη φιλάθλων της ΑΕΛ, που θα δημιουργήσουν το ανάλογο κλίμα, όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν σε αγώνες του Απόλλωνα με βολιώτικες ομάδες. Εξάλλου, οι βυσσινί παίζουν το Σάββατο με τον Πανιώνιο για τη Σούπερ Λιγκ κι έτσι αρκετοί οπαδοί τους θα θελήσουν να πάνε την Κυριακή στη Φιλιππούπολη όχι λόγω Απόλλωνα αλλά λόγω Ολυμπιακού Βόλου. Η αναμέτρηση δε θα είναι εύκολη επομένως και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται και ψυχολογικά για το ενδεχόμενο θερμών… καταστάσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.