Με Ντόντσιτς η Σλοβενία στο προολυμπιακό του ΣΕΦ

Στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα στο προολυμπιακό του ΣΕΦ, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε μία επίπονη σεζόν με τους Ντάλας Μάβερικς στο NBA.

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρέθηκε στη Σλοβενία για την προετοιμασία της ομάδας, έκανε μία προπόνηση και θα αγωνιστεί κανονικά στο ΣΕΦ.

Αυτό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της σλοβενικής Ομοσπονδίας, Ματέι Εργιάβετς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα siol.net, λέγοντας ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα μη συμμετοχής του σταρ των Μάβερικς, αρκεί όμως να ήταν υγιής.

«Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε. Είχε συμφωνήσει πριν ακόμα αγωνιστεί στους NBA Finals», δήλωσε αρχικά ο Εργιάβετς, για να προσθέσει: «Μετά το τέλος των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας ο Λούκα είπε στον πατέρα του και εμένα-που ήμασταν στο παιχνίδι-ότι παρά την παρουσία του στους τελικούς του ΝΒΑ θα ενίσχυε την εθνική. Έλεγε βέβαια πάντα ότι αυτό θα συμβεί με την προϋπόθεση ότι θα είναι υγιής. Προφανώς είναι σε καλή κατάσταση για να ήρθε».

Η Σλοβενία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, μαζί με τη Νέα Ζηλανδία και την Κροατία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο, μαζί με τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.