Με οδηγό το περσινό παιχνίδι η Νίκη (video)

Στην Καλαμάτα δοκιμάζεται αύριο η Νίκη Βόλου για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής στον Nότιο Όμιλο της Football League, με τη διοργανώτρια Αρχή να στέκεται στο περσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει 2-0, χάρη στα ισάριθμα τέρματα του Αντόνιο Ροχάνο.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Πρώτη στη βαθμολογία, πρώτη παίζει και χρονικά η Καλαμάτα στην έδρα της με τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, έχοντας κερδίσει και τα δύο παιχνίδια στην έδρα της.

Αντίθετα η Νίκη Βόλου, αν και δεν έχει χάσει εκτός έδρας, με ισοπαλίες σε Ρόδο και Λακωνία, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στον όμιλο. Μάλιστα πέρσι πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα στις 19 Ιανουαρίου 2020 με 2-0 (58’ σουτ Ροχάνο, 83’ πέναλτι Ροχάνο). Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Βασίλη Βούζα στον πάγκο της Καλαμάτας.

Η Καλαμάτα έχει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία που υποδέχτηκε τη Νίκη Βόλου, ενώ ανεξάρτητα έδρας έχει μια νίκη στα οκτώ τελευταία, όπου κυριαρχούν οι ισοπαλίες, πέντε σε αυτά τα οκτώ».

Δείτε στιγμιότυπα από την περσινή αναμέτρηση:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.