Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Α.Σ. Φαρσάλων οι Ν.Α. Νίκης

Με τέσσερις απόντες και τρεις αμφίβολους προετοιμάζονται οι Νέοι Αθλητές Νίκης, ενόψει Σαββάτου και Α.Σ. Φαρσάλων (19:00), με τους Τύμπα και Μανωλόπουλο να σκέφτονται τη χρησιμοποίηση πολλών καλαθοσφαιριστών από το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Στο αυριανό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, το προπονητικό δίδυμο της θυγατρικής ομάδας της Νίκης Βόλου δεν υπολογίζει σίγουρα τους Καζεπίδη, Νικολόπουλο, Λωρίτη και Αγραφιώτη, με τους δύο πρώτους να απουσιάζουν, εξαιτίας οικογενειακών λόγων και οι άλλοι, λόγω ασθένειας.

Παράλληλα, καθοριστικό είναι το πρωί του Σαββάτου για τη συμμετοχή των Γκίκα, Ράπτη και Καλιτζέου, τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τα δελτία των οποίων έφτασαν σήμερα στα γραφεία του Συλλόγου. Για να αγωνιστούν, όμως, σε επίσημο παιχνίδι οι τρεις καλαθοσφαιριστές θα πρέπει να επισκεφτούν ιατρό, να περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις και να αποσπάσουν την υπογραφή του, προκειμένου το δελτίο του εκάστοτε παίκτη να θεωρείται 100% ενεργό.

Ως εκ τούτου, βάσει των πολλών απουσιών, Τύμπας και Μανωλόπουλος σκέφτονται τη χρησιμοποίηση πολλών καλαθοσφαιριστών από το Εφηβικό τμήμα του σωματείου, πράγμα που συνέβη και στον αγώνα με τον Γ.Σ. Βόλου την περασμένη αγωνιστική. Εξάλλου, οι ιθύνοντες της ομάδας αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ως δυνατά φιλικά παιχνίδια που βοηθούν τους νεαρούς παίκτες να προετοιμαστούν κατάλληλα, ενόψει Α1 ΕΣΚΑΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.