Με πολυνίκες αθλητές ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ και στα εμπόδια

Στους αγώνες υπερπήδησης

Οι επιτυχίες του Βολιώτικου ιππικού ομίλου – μετά την ανακήρυξή του σε πολυνίκη Βορείου Ελλάδος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου στο άθλημα της ιππικής δεξιοτεχνίας, ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στους αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων που έγιναν στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία ήταν και ο τελικός πανορειοελλαδικός αγώνας της χρονιάς, συμμετείχε η ομάδα jumpingsquad του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. με αποτελέσματα που δικαίωσαν τους κόπους των αθλητών και τους έφεραν ψηλά στην κατάταξη της φετινής σεζόν με διεκδικήσεις για τις πρώτες θέσεις, όπως αναφέρει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα συμμετείχε η Δέσποινα Αναστασιάδου με τον ίππο Drogida Rebellis που κατέκτησε την 7η θέση στη κατηγορία 0.90 – 1μ. Με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά, η αδερφή της, Ελισάβετ Αναστασιάδου διεκδίκησε με το ίδιο άλογο την έκτη θέση στην κατηγορία. Η ίδια αθλήτρια το Σάββατο κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1μ παίδων κατοχυρώνοντας έτσι την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη της σεζόν.

Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή της Αναΐς Χένρι με τον ίππο Contessa, που κέρδισε δύο από τις τρεις κατηγορίες, στις οποίες συμμετείχε, αυτές του 1,05 μ. και 1,10 μ., ενώ παράλληλα πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 1 μ.

Με την λήξη του τελικού αγώνα έγινε και η βράβευση των αθλητών που αναδείχτηκαν πολυνίκες του 2022 στα εμπόδια. Τρεις από τους αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. βραβεύτηκαν, ως εξής:

-Ελισάβετ Αναστασιάδου: 2η πολυνίκης στη κατηγορία παίδων

-Αναΐς Χένρι: 1η πολυνίκης στην κατηγορία 1.05 μ

-Ηλίας Κίσσας: 1ος πολυνίκης στην κατηγορία 1.15 μ και 2ος πολυνίκης στην κατηγορία 1.20 μ.

Μαζί με τις πολύ καλές βαθμολογίες που συγκέντρωσαν και οι άλλοι αθλητές του jumpingsquad έφεραν τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στην τέταρτη θέση στη κατάταξη των ομίλων της Βορείου Ελλάδος ανάμεσα σε 12 ομίλους.

«Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και τα άλογά τους για την προσφορά τους στην ιππασία στη Μαγνησία» σημειώνει ο σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.