Με προβλήματα για την τρίτη συνεχόμενη νίκη ο Διαγόρας

Απών ο Σπύρος Καραπλιάγκος από το ματς με τον Ατρόμητο Παλαμά

Χωρίς τους τιμωρημένους Σπύρο Καραπλιάγκο, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, και Λευτέρη Γιαουπλάρι θα παραταχθεί ο Διαγόρας Στεφανοβικείου στην έδρα του κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά.

Ο Στέλιος Αρσένος βλέπει δύο πολύ έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, τον Κυριάκο και τον Μπλέντι να είναι αμφίβολοι, με τον πρώτο εκ των δύο να έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει μέρος στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Παρά τις σημαντικές απουσίες άπαντες έχουν πίστη για την τρίτη συνεχόμενη νίκη, που αν επιτευχθεί, ίσως τους φέρει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η ψυχολογία είναι άριστη μετά τα τρίποντα με Μετέωρα εντός και Καρίτσα εκτός, η ομάδα δουλεύει καλά και άπαντες μιλούν για ανάλογη συνέχεια. Για να υπάρξει όμως αυτή, επιβάλλεται ο Διαγόρας να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο γήπεδό του φέτος και να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες σ’ αυτό. Θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Αλαμάνης από τραυματισμό.

Ο Ατρόμητος Παλαμά του Τάκη Παραφέστα έχει οχτώ παραπάνω πόντους (25-17), ισοβαθμώντας στην 4η θέση με την Καρίτσα, ενώ εκτός έδρας έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με τέρματα 9-11.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.