Με προβλήματα και αυθημερόν στη Φιλιππιάδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 17.00 τον τοπικό Εθνικό

Για τη Φιλιππιάδα αυθημερόν θα ταξιδέψει την Κυριακή ο Ολυμπιακός-κάτι που σίγουρα θα σχολιαστεί αρνητικά, αφού παρόλο που ο στόχος έχει χαθεί, ο Ολυμπιακός φέτος λειτουργούσε σε επαγγελματικά πρότυπα-, με σκοπό να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής τον τοπικό Εθνικό, ο οποίος θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη.

Η ψυχολογία σίγουρα είναι η καλύτερη δυνατή στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αλλά τα προβλήματα δε λείπουν, αφού σε αντίθεση με το παιχνίδι με τη Νίκη, στο οποίο η ομάδα ήταν πλήρης, τέσσερις παίκτες είναι 100% απόντες και θα μείνουν στον Βόλο, ενώ υπάρχει και θέμα με τον Ιωαννίδη.
Συγκεκριμένα, ο πλάγιος μπακ της βολιώτικης ομάδας ήταν εκτός από την προπόνηση της Παρασκευής λόγω τραβήγματος και σήμερα Σάββατο θα αποφασιστεί αν θα επιλεγεί για την αποστολή του ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Πάντως, είναι πάρα πολύ πιθανόν λόγω μη ετοιμότητας, ακόμη κι αν συμπεριληφθεί σ’ αυτή, να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα ο Βαγγέλης Στουρνάρας.

Απόντες θα είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Δωματάς και Σταύρου λόγω τιμωρίας, αλλά και οι τραυματίες Πότσι και Οικονόμου, όπως και ο Κολημήτρας, που λείπει πολύ καιρό.
Να τονιστεί ότι στην προπόνηση οι παίκτες που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής και είναι νεαρότερης ηλικίας δείχνουν μεγάλη όρεξη και δεν αποκλείεται να δοθεί σε κάποιον απ’ αυτούς η ευκαιρία την Κυριακή.
Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι Κατσούλης, Μπουργάνης, Στουρνάρας, Σπηλιώτης, Σκανδάλης, Κόκκας Ανδρέας, Αγγέλης, Ζώνας, Ντόικιτς, Χολέβας, Πατσής, Παπαϊωάννου, Κέρι, Κόκκας Δήμος, Μασάντο, Ευθυμιάδης, Φλίγκος, Αναστασίου, 18 τον αριθμό, και αμφίβολος, όπως σημειώσαμε ο Ιωαννίδης. Άρα οι επιλογές του Κώστα Μπράτσου είναι «μετρημένα κουκιά» σε ό,τι αφορά την απστολή.

Με Ιωάννου, αλλά χωρίς Μανιώτη ο Εθνικός Φιλ. με Ολυμπιακό Β.
Με τον Γιάννη Ιωάννου, που επιστρέφει, θα υποδεχτεί ο Εθνικός Φιλιππιάδας την Κυριακή (30/4) τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ολοκλήρωσε χθες Παρασκευή την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ιωάννου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, θα είναι στην αποστολή και πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα εκτός θα είναι ο Θοδωρής Μανιώτης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.