Με “μαγεία” Φούκη 0-2 ο Ρήγας τον Αστέρα στον Ριζόμυλο

Μονομαχία Σταματίου-Σιαμέτη στο φιλικό του Ριζομύλου

Με 0-2 επιβλήθηκε ο Ρήγας στον Ριζόμυλο του τοπικού Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη και το ένα από τα δύο ήταν πολύ ξεχωριστό. Συγκεκριμένα μετά το 0-1 στο 65’ από τον Αραμπατζή μετά από συνεργασία με τον Καρακίτσιο, ήρθε στο 73’ ο Φούκης να σκοράρει με υπέροχο τρόπο και συγκεκριμένα με ραμπόνα από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή κι αφού ξεπέρασε κάποιους αντιπάλους τους. Ήταν ένα γκολ-μαγεία, που σπάνια μπορεί να δει κανείς σε αγώνα τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο Κώστας Σταματίου ξεκίνησε με τον Σταμέλο στο τέρμα, τους Λεωνή, Κουσκουρίδα, Σταματίου και Κατσίκη στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά, αμυντικά χαφ ήταν ο Ακριβούσης με τον Φιλοσόγλου, μπροστά τους έπαιζε  Φούκης, στα πλάγια οι Γάρος και Κωνσταντέλλος, που άλλαζαν πλευρές, και φορ ο Καρακίτσιος.

Ο Ρήγας δεν ήταν  καλός στο πρώτο 45λεπτο και ήταν  φανερή η έλλειψη ρυθμού και ταχύτητας στο παιχνίδι του. Στο δεύτερο βελτιώθηκε, πέτυχε δύο τέρματα και πήρε τη φιλική νίκη.

Αυτό το διάστημα έγιναν κάποιες αλλαγές από τον Κώστα Σταματίου, που βοήθησαν να βελτιωθεί η εικόνα. Ο Σταμέλος συνέχισε κάτω από τα δοκάρια,  καθώς προφυλάχθηκε λόγω ενός τραυματισμού ο Χαρχαλάκης, που ήταν στο γήπεδο, στην άμυνα ο Ακριβούσης έπαιξε δεξί μπακ, διατηρήθηκε το δίδυμο των στόπερ και ο Σιαμέτης τοποθετήθηκε αριστερός πλάγιος οπισθοφύλακας. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Φιλοσόγλου  και Σταματόπουλος, ο Φούκης ήταν και πάλι επιτελικός, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Αραμπατζής (κορυφή) και οι Καρακίτσος, Καραγιάννης στα άκρα.

Ο Κώστας Σταματίου δεν είχε στη διάθεσή του τους Ράπτη, Σούγκαρη, Κουκουτσέλο, Μπόλκα, ενώ αύριο Σάββατο θα ξαναδεί τους παίκτες του αγωνιζόμενους κόντρα στη Νίκαια (Α’ ΕΠΣ Λάρισας) στο Βελεστίνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.