Με Σερβία για την πρώτη νίκη η Εθνική πόλο στο World Cup

Κόντρα στην ισχυρή Σερβία (20.30) θα προσπαθήσει σήμερα η Εθνική ανδρών να πετύχει την πρώτη της νίκη στους αγώνες του ομίλου της Α’ κατηγορίας στο FINA World Cup που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα, αγωνιζόμενη για τη 2η αγωνιστική. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ισπανία με 11-8 η Εθνική επιδιώκει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο φθάνοντας στην πρώτη νίκη της, που θα της επιτρέψει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση. Σημειώνεται ότι στόχος του ελληνικού συγκροτήματος είναι να βρεθεί σε μια εκ των τριών πρώτων θέσεων του ομίλου που δίνουν το εισιτήριο για τη συμμετοχή στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί τον Μάη στο Λος Αντζελες. Εκεί θα μετάσχουν οι τρεις πρώτες ομάδες του άλλου ομίλου της Α’ κατηγορίας που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ καθώς και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά της β’ κατηγορίας.

Ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Σερβία μέλημα για τον βολιώτη ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Βλάχο, είναι να υπάρξει διάρκεια στον ρυθμό των διεθνών, κάτι που έλειψε κόντρα στην Ισπανία, με αποτέλεσμα στο 4ο οκτάλεπτο οι αντίπαλοι να ανατρέψουν την πρωτοπορία μέχρι τότε της ελληνικής ομάδας.

Σημειώνεται ότι οι υποχρεώσεις της Εθνικής συνεχίζονται αύριο, Σάββατο 11/3, κόντρα στην Αυστραλία (20.30), ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Γεωργία τη Δευτέρα 13/3 (20.30) και το Μαυροβούνιο την Τρίτη 14/3 (20.30).

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.