Με σημαντικά προβλήματα την Κυριακή στα Φάρσαλα ο Αλμυρός

Ελλιπής θα παραταχθεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού στην κυριακάτικη αναμέτρησή του, κόντρα στον Αχιλλέα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς τρεις ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές του, λόγω καρτών ή τραυματισμών, δε θα ταξιδέψουν στα Φάρσαλα, ενώ ένας είναι αμφίβολος.

Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων θα είναι, αρχικά, οι Στέλιος Αλεξανδρής και Κώστας Φλίγκος, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής. Παράλληλα, “νοκ άουτ”, ενόψει Αχιλλέα τίθεται κι ο Φίλιππος Σκοπελίτης. Ο μεσοεπιθετικός των κυανόλευκων υπέστη τράβηγμα, το οποίο τον κρατά εκτός προπονήσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει πως είναι αδύνατη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής. Τέλος, πρόβλημα προέκυψε και με τον Κώστα Κιπτίου, ο οποίος, αν και εξέτισε την ποινή του, ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από μία ίωση, την Πέμπτη ανέβασε πυρετό, με τον ιατρό που επισκέφθηκε να τον προτρέπει να μην αγωνιστεί την Κυριακή. Παρ’ όλα αυτά, η συμμετοχή του στην αποστολή που θα ταξιδέψει για Φάρσαλα την Κυριακή, έστω και ανέτοιμος, καθώς έχασε προπονήσεις, κρίνεται πιθανή, αλλά πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Κώστας Σταματίου καλείται να παρατάξει στα Φάρσαλα την Κυριακή μία “πειραματική” εντεκάδα, λόγω των σημαντικότατων απουσιών. Κι αν στα προβλήματα αυτά συμπεριλάβουμε το γεγονός πως υπάρχει και μεγάλη κούραση στο στρατόπεδο του ΓΣΑ, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, από την αρχή της χρονιάς, τα πράγματα φαίνονται ακόμα δυσκολότερα. Το μόνο ευχάριστο, στην “εβδομάδα των ατυχιών” για τους Αλμυριώτες, είναι η επιστροφή του Κρανά στις προπονήσεις την Πέμπτη, γεγονός που καθιστά πολύ πιθανή την επιστροφή του ποδοσφαιριστή σε αποστολή της ομάδας του, ύστερα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης επιστρέφει από τιμωρία και ο Σαββίδης.

Οι ιθύνοντες του Αλμυρού τονίζουν πως το κυριακάτικο είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Ο μέτριος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Φαρσάλων, σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες που ενδέχεται να υπάρξουν το Σαββατοκύριακο, προϊδεάζουν άπαντες πως θα γίνει ένα ματς που θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες και τη δύναμη, εκεί που θέλει να πάει το ματς ο Αχιλλέας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει αισιοδοξία πως ο ΓΣΑ μπορεί να επιστρέψει στις νίκες που θα φέρουν ξανά τη σταθερότητα και την ηρεμία στην ομάδα.

Οι 20 διαθέσιμοι παίκτες, αν συνυπολογίσουμε σ’ αυτούς και τον Κιπτίου, είναι: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Κοντογεωργάκης, Καψιώτης, Φαράντος, Μπαρούτας, Κόκκας, Χολέβας, Στουρνάρας, Θωμαΐδης, Σαββίδης, Κοντοβάς, Μιχάλης, Κιπτίου, Τσιουρής, Γκατζούλης, Κρανάς, Μπιρμπίλης, Αράπης, Πρατής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.