Με σημαντικές απουσίες η Δήμητρα κόντρα στη Νίκη Β.

Χωρίς τρεις παίκτες, που αποτελούν το «βαρόμετρο» στην επίθεση της ομάδας, θα παραταχθεί η Δήμητρα Ευξεινούπολης κόντρα στη Νίκη Βόλου για το νοκ-άουτ ματς για τη φάση των 16 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ την Τετάρτη (17/10) στις 15.00.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Ανδρωνά θα στερηθούν των υπηρεσιών του Θανάση Παπαδόπουλου, πρώτου σκόρερ πέρσι της Α’ ΕΠΣΘ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος με την Αγία Παρασκευή στην περόνη και έχει τοποθετήσει ειδικό νάρθηκα, καθώς και δύο άλλων έμπειρων παικτών, του Αλέκου Αραπίτσα, που ήταν πέρσι πρώτος σκόρερ στο δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ με 30 γκολ, και τον Νίκο Βούλγαρη, που είχε έξι και πολλές ασίστ.

Ο Αραπίτσας μετά από αρκετό διάστημα πήρε χρόνο συμμετοχής στο νικηφόρο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Ηρακλή, αλλά επειδή έχει ένα πρόβλημα στη φτέρνα και κάνει θεραπείες, θα προφυλαχθεί για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αίαντα εκτός έδρας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Βούλγαρη, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο και τράβηγμα στον δικέφαλο, που δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά η τεχνική ηγεσία προτιμά να τον έχει απολύτως έτοιμο στη Σούρπη.

Τραυματίας είναι και ο έμπειρος αμυντικός, Βαγγέλης Νικηφοράκης, που έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου και θα αργήσει να επιστρέψει.

Να σημειωθεί ότι αμφίβολοι είναι ο Χονδρογιάννης, που είναι άρρωστος, ο Παυλίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι στρατευμένοι Μπαράκου και Κακλιάς, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δώσουν και οι τέσσερις το παρών, ενώ ακόμη δεν έχει βγει το δελτίο του Τσέργα με ευθύνη της πρώην ομάδας του στην Κοζάνη.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς υπολογίζει σε 21 παίκτες. Αυτοί είναι οι Σαρρής, Μπράνος, Σαββίδης (τερματοφύλακες), Γκαρνίδης, Μπαράκου, Γαλατσίδας, Παυλίδης, Κυριάκος, Στεφανής, Τσιάτσιος, Ζαντιώτης, Θωμαΐδης, Ξηροκώστας, Φούκης, Κακλιάς, Χονδρογιάννης, Πρατής, Γουριώτης, Μπιρμπίλης, Ραμαντάνης, Κουτσούμπας.

Ανδρωνάς: “Να βγάλουμε ενθουσιασμό”

Σε σύντομη δήλωσή του στο Magnesiasports ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, τόνισε για το παιχνίδι με τη Νίκη: «Θέλουμε να βγάλουμε ενθουσιασμό απέναντι στην εμπειρία και την ποιότητα της Νίκης και να αποκτήσουμε αγωνιστικές εμπειρίες, ειδικά οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες μας. Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος και να ευχαριστηθεί το ματς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, γιατί και ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση»

«Ο σημαντικότερος αντίπαλος στη σύγχρονη ιστορία μας η Νίκη»

Σε ανακοίνωση της διοίκησης Δήμητρας με τίτλο «Γιορτάζουμε το ποδόσφαιρο» αναφέρεται: «Η  Α. Ε.ΔΗΜΗΤΡΑ αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον σημαντικότερο -σε επίπεδο διακρίσεων-αντίπαλο στη σύγχρονη ιστορία της, τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Η ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους φίλους μας να βρεθούν στο γήπεδο και να χαρούν, μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τον αγώνα… και για την ομάδα μας αξίζει ΜΟΝΟ γεμάτο γήπεδο! Σας περιμένουμε όλους!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.