Με σκόρερ τον Γκλαβίνη ο Σαρακηνός 2-0 τον Πύρασο

Ο Τσιανάκας με την μπάλα ενώ τον παρακολουθούν οι Φούκης και Τσιότρας

Ο Σαρακηνός επικράτησε με 2-0 του Πυράσου σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα Παρασκευή (1/9).

Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Γκλαβίνης στο δεύτερο μέρος, στο οποίο μπήκε ως αλλαγή. Το πρώτο τέρμα ήταν πολύ εντυπωσιακό, αφού σημειώθηκε με μαρκρινό σουτ που πήγε στο παραθυράκι, ενώ το δεύτερο με προβολή από τη μικρή περιοχή μετα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Πυράσου σε φάουλ του Τσιανάκα.

Ο Σαρακηνός ξεκίνησε με τον Φλίγκο στο τέρμα, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά ήταν οι Σπύρου, Τσάνιος, Γιαμαλής, Αγγελής, στο κέντρο οι Δημακόπουλος, Τσιάνος, Τσιανάκας και στην επίθεση οι Ζάχος, Καραγιάννης (στα άκρα) και Μυλωνάς (φορ).

Από την άλλη ο Πύρασος είχε τον Τάσσο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Λάμπο, Μιχόπουλο (στόπερ), Καραδήμα, Γκαραβέλα (πλάγιοι μπακ), ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής κινούνταν οι Θεοδωρόπουλος, Ροτζέριο, Φούκης. Στα αριστερά τοποθετήθηκε ο Τσιότρας, αλλά συνέκλινε συνεχώς, στα δεξιά ο Κατσιγιάννης και στην κορυφή ο Αραπίτσας. Οι Αγχιαλίτες είχαν και απουσίες, όπως των Ρακή, Καραγιώργου, Νίνου, Ζαρίφη, Τσιάμη, Τσιλίγγου, ενώ για 35 λεπτά χρησιμοποιήθηκε ο βασικός φορ Αλαμάνης, αφού προερχόταν από τραυματισμό.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον φιλικό αγώνα μέσα από τον φακό του Magnesiasports:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.