Με Σπαθή η αποστολή του Ρήγα για Ιστιαία

Στις 14.00 το ματς

Την Ένωση Απολλωνίου-Ιστιαίας, που θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της τον Μίκι Τσίρκοβιτς, αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής ο Ρήγας Φεραίος, ένα ματς που για συγκοινωνιακούς λόγους, αφού υπάρχει και το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι, θα ξεκινήσει στις 14.00 κι όχι στις 15.00.

Οι Βελεστινιώτες θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής στις 09.00, με την αποστολή τους να αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Το θετικό είναι ότι σ’ αυτή θα βρίσκεται ο Χρήστος Σπαθής, ο οποίος την Πέμπτη προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις.

Αντιθέτως δεν υπολογίζονται από τον Λάκη Μπακάλη ο Μπόρας, που θα προφυλαχθεί, ο τιμωρημένος Γκάγκας, ο Δημητρίου, που είναι ανέτοιμος, και ο τραυματίας Χατζής. Επίσης εκτός αποστολής θα μείνει ο τερματοφύλακας Παπαγιάννης, για να πάρει ανάσες. Έτσι και αλλιώς ο Λάκης Μπακάλης θα κάνει αρκετές αλλαγές, για να δώσει αγωνιστικό ρυθμό και σε άλλους παίκτες σε ένα παιχνίδι, που κρίνεται μάλλον ως αδιάφορο, αφού ο Ρήγας εστιάζει κυρίως στο πρωτάθλημα. Οι 19 της αποστολής είναι οι εξής: Τσουμπέκος, Τσιότρας, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάμπρου, Ράπτης, Μπομπότης, Αλεξίου, Χύσα, Καναβός, Γεωργατζής, Ζαχαράκης, Σέττος, Κυπτίου, Τσελεπής, Τζοβάρας, Γκίκα και Γουτούλης.

Ο τελευταίος αποτελεί τον 19ο παίκτη, αφού δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα πάρει άδεια από τη μονάδα του στο Μεγάλο Πεύκο, πάντως πολύ σύντομα θα βρίσκεται σε μονάδα της περιοχής μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.