Με σταθμούς Βόλο, Πήλιο και Κάρλα το Σαββατοκύριακο το Ράλι Όλυμπος

Η διοργάνωση του περίφημου και εντυπωσιακού  9ου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου 2020  (The Historic Rally of Olympian Gods) -25η Μακεδονική Πλοήγηση θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου 2020 στη Θεσσαλία, με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων, από τον ΕΟΔΥ, μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19, για τα πληρώματα και τους θεατές.

Το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς στο χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης στην Ελλάδα, θεσμοθετήθηκε  το 2011 και διοργανώνεται τα τελευταία  χρόνια από την πανίσχυρη  Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (Ελασσόνα ), σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ).

Το σημαντικό αυτό γεγονός, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των Λεσχών  του μηχανοκίνητου αθλητισμού, υποστηρίζεται σταθερά, από την θεσμοθέτησή του, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και  τον Δήμο Λαρισαίων, ενώ φέτος προστέθηκε ξανά ο Δήμος Ελασσόνας, που είναι η φυσική έδρα του Ράλι Ολύμπου.

Ο Όλυμπος, η Ελασσόνα, η Λάρισα, ο Βόλος, το Πήλιο και η Λίμνη Κάρλα είναι οι φετινοί μαγικοί του προορισμοί.

Παρακάτω φαίνεται το αναλυτικό δρομολόγιο του Ράλι, σε κάθε σημείο του οποίου μπορούν οι θεατές να απολαύσουν τα κλασσικά οχήματα, ενώ προνομιούχοι είναι όσοι βρεθούν:

Α. το Σάββατο 10 Οκτ. στη Λάρισα-κεντρική πλατεία το Σάββατο 10/10 στις 09.00-12.00 το μεσημέρι, β. το Σάββατο 10/10 στο Βόλο στο ξενοδοχείο Volos Palace, από 18.00 και μετά  (Ανασυγκρότηση)

Γ. την Κυριακή 11/10 κατά την εκκίνηση της 2ης μέρας στις 10.00 το πρωΐ – Βόλος-Volos Palace και

Δ. την Κυριακή 11/10, στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας από  13.00 -17.00, όπου και θα γίνει  ο μεγάλος τερματισμός και η τελετή απονομών των κυπέλλων στους μεγάλους νικητές.

 Σάββατο 10/11/2020

Λάρισα-Κεντρική πλατεία (εκκίνηση) στις 10.30 π.μ., μετακίνηση μέσω της ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου, Βόλος, Ανακασιά, Πορταριά, Χάνια, Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, Κισσός, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές,  Βυζίτσα (γεύμα – στάση ανασυγκρότησης), Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Άνω Λεχώνια, Κάτω Λεχώνια, Αγριά, Βόλος (διανυκτέρευση)

Κυριακή 11/10/2020  

Βόλος (Εκκίνηση 10.00 π.μ.-Volos Palace), Μελισσάτικα, Κερασιά, Κανάλια Μαγνησίας, Λίμνη Κάρλα, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας, ΛΑΡΙΣΑ, Γιάννουλη, Τύρναβος, Ελασσόνα (Κεντρική πλατεία-Τερματισμός 13.00 και απονομές κυπέλλων).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.