Mε στόχο την άμεση επάνοδο στη Β’ Εθνική ξεκινάει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν σημαίνει και την έναρξη της νέας εποχής στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, της προσπάθειας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη με όνειρα και βλέψεις για άμεση επάνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Σήμερα στις 19:00, η πρώτη προπόνησαη για τους παίκτες υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα και των συνεργατών του. Θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και όπως πάντα τέτοια ημέρα κάθε χρόνο, οι φίλαθλοι ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό “παρών”.

Πριν την έναρξη του αγιασμού, θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των Τάκη Συνετόπουλου, Γιώργου Πασχαλίδη, Αντώνη Παππά και Παντελή Ευθυμίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “το δ.σ. του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στην επίσημη έναρξη στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που ανέλαβαν τη δύσκολη αποστολή να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό μας εκεί που όλοι μας τον ονειρευόμαστε. Τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας! Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.