Με στόχο το καλύτερο δυνατό, ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος

Μετά τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο Champions League, άλλες τρεις ελληνικές ομάδες, μπαίνουν απόψε (8/08) στη μάχη των αγώνων του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος θα παίξουν εκτός έδρας με Κραϊόβα (19:15), Μόλντε (20:00) και Λέγκια Βαρσοβίας (22:00), αντίστοιχα, με στόχο να αποσπάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει των αγώνων ρεβάνς που θα διεξαχθούν επί ελληνικού εδάφους την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ματς της ΑΕΚ με τους Ρουμάνους (Ote Sports 1) θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών», μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην Κραϊόβα για τα επεισόδια στο ματς με την Χόνβεντ. Η Ένωση θα παίξει με στόχο τη νίκη, χωρίς τον τιμωρημένο, Γαλανόπουλο και τον τραυματία, Τσιγκρίνσι, αλλά με τον Κρίστισιτς «ετοιμοπόλεμο».

Χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο θα αντιμετωπίσει την Μόλντε ο Άρης (Otesports 2), καθώς ο Σάββας Παντελίδης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους, εξαιτίας του διαπληκτισμού που είχε με τους φιλάθλους της ΑΕΛ Λεμεσού.

Στην αποστολή των «κιτρίνων» δε συμμετέχουν οι Γιουνές, Γκάμα και Τζανακάκης, όπως ακριβώς συνέβη και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με τους Κύπριους.

Θεωρητικά, ο Ατρόμητος θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας (ERT Sports), μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και σαφώς πιο ποιοτική από τους Περιστεριώτες.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, ήταν ο τραυματισμός του Κιβρακίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.