Με στόχο τον τρίποντο κατά της προκατάληψης

Στα πλαίσια εορτασμού των 10 ετών λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Κ.Η.Π.Ο.Σ και σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ «Δράση & Ενέργεια», συστάθηκε η ομάδα μπάσκετ «ΑΡΓΩ ΝΑΥΤΕΣ». Συμμετείχαν, η Αλεξάνδρα, ο Αρχιμήδης, ο Βαγγέλης, ο Δημήτρης, ο Κώστας Γ., ο Κώστας Κ., η Μερόπη, η Μαρία Κ., η Μαρία Σ., ο Πανταζής και ο Φώτης. Πραγματοποιήθηκαν εβδομαδιαίες προπονήσεις με σκοπό τη συμμετοχή μας στις 16 Ιουνίου 2018, στο 3ο Πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στην Αθήνα. Προωθώντας με αυτό τον τρόπο την ιδέα ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και προωθεί την ψυχική υγεία και ευεξία τους.
Στόχος της εκδήλωσης, ήταν το τρίποντο όλων απέναντι στην προκατάληψη και το στίγμα της ψυχικής ασθένειας, στέλνοντας ένα μήνυμα ότι η ψυχική ασθένεια δεν είναι μεταδοτική, ενώ η προκατάληψη είναι. Και του χρόνου!
Το Κέντρο Ημέρας Πρόληψης & Ολιστικής Στήριξης «Κ.Η.Π.Ο.Σ.» του Φορέα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ΔΙΟΔΟΣ Α.μ.Κ.Ε στοχεύει στην προώθηση της ψυχικής υγείας ενηλίκων, οι οποίοι διαβιούν αυτόνομα στην κοινότητα. Παρέχει δωρεάν δραστηριότητες/συνεδρίες θεραπευτικού και δημιουργικού χαρακτήρα στα εγγεγραμμένα μέλη καθώς και στους συγγενείς.
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ. : 24210 31993, Διεύθυνση : Μεταμορφώσεως 23 & Σοφοκλέους, Email : [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.