Με συννεφιασμένες πρωτιές στην Ιππική Δεξιοτεχνία ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο – στις 19 και 20 Ιουνίου – η αθλητική ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ πέτυχε πρωτιές και μάζεψε κύπελλα με τη συμμετοχή της στον 3ο και 4ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τα υψηλά ποσοστά βαθμολογίας που έδωσαν οι κριτές του αγώνα στους Βολιώτες ιππείς και αμαζόνες του ΙπΟΤΙΣ, ήλθε δυστυχώς να επισκιάσει το ατύχημα της νεαρότερης πολλά υποσχόμενης αμαζόνας του ομίλου Α. Τσιανάκα, η οποία δεν πρόλαβε να συμμετέχει στη χαρά της διεκδίκησης επάθλου. Το ΔΣ του ομίλου εύχεται γρήγορη ανάρρωση την νεαρή του αμαζόνα και πολλές μελλοντικές νίκες σε επόμενους αγώνες.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

-Τέσσερις πρωτιές και κύπελλα για την Λ. Κουτρομάνου, η οποία διέπρεψε με τον ίππο Happy Day στις κατηγορίες Α3 και Α4 του Σαββάτου και της Κυριακής.

-Μία 4η και μια 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο για την Χ. Χρυσικού με τον ίππο Maximos στις κατηγορίες Α3 του Σαββάτου και τις Κυριακής αντίστοιχα, ενώ επίσης η ίδια αμαζόνα κατέκτησε τα δυο κύπελλα στις κατηγορίες Α6 των δυο ημερών.

-Τα πρώτα της βήματα σε εθνικούς αγώνες έκανε η Μ. Μουστάκα με τον ίππο Darius κατακτώντας την 4η και 6η θέση στην κατηγορία Α3 των δύο ημερών.

-Τέλος, η Α. Ανετοπούλου – προπονήτρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ – με τον ίππο Fresco βραβεύτηκε με 2 κύπελλα στην Γ5 τη μεγαλύτερη κατηγορία του διημέρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.