Με συνοπτικές διαδικασίες ο Πρωτεσίλαος, 3-0 την Κ19 του Ολυμπιακού Β.

Φωτογραφία αρχείου

Με τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο ο Πρωτεσίλαος καθάρισε με το  … καλησπέρα το ματς κόντρα στην Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο του Πτελεού, με το 3-0 που διαμορφώθηκε από πολύ νωρίς να μένει ως το τέλος. Έτσι οι Πτελεάτες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο 3’ ο Μιαρίτης με σουτ μετά από κεφαλιά στο δοκάρι του Νικογιάννη έκανε το 1-0, ενώ  στο 8’ ο Νικογιάννης πάλι με το κεφάλι ήταν πιο εύστοχος και στέλνοντας αυτή τη φορά την μπάλα στα δίχτυα έγραψε το 2-0. Στο 15’ ο 17χρονος Δρόσος, που είναι από το Αχίλλειο και ήταν πέρσι στην Κ17 του ΝΠΣ Βόλος, σημείωσε το 3-0 με σουτ.

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση στο 85’, με τον Λάμπο να «πετυχαίνει» το οριζόντιο με σουτ από τα 40 μέτρα και στην επαναφορά ο 14χρονος αμυντικός Παπαλεξόπουλος στάθηκε κι αυτός άτυχος, αφού στο δοκάρι σταμάτησε και η δική του προσπάθεια.

Να σημειωθεί ότι οι νικητές είχαν τερματοφύλακα αναγκαστικά τον στόπερ Θοδωρή Κόρκο, που και πέρσι με τον Σαρακηνό στο πρωτάθλημα είχε κρατήσει το μηδέν και ίσως αυτό βάλει … σε σκέψεις τον Δημήτρη Κόφφα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.