Με σύστημα …τσιριμπίμ τσιριμπόμ στο Ανεπίσημο ο Αχιλλέας Μπέος

Τα δύο στα δύο έκανε την Πέμπτη το βράδυ στο Ανεπίσημο Πρωτάθλημα μπάσκετ που γίνεται στο Ελικοδρόμιο η … δημαρχιακή ομάδα, στην οποία αγωνίζεται και Αχιλλέας Μπέος, με προπονητή τον Μιχάλη Καπουρνιώτη και παίκτες τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τον δημαρχεύοντα Θάνο Θεοδώρου, τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα κ.α. Η Αντιποίηση Αρχής, όπως λέγεται η ομάδα, νίκησε για την κατηγορία των Μη Επίσημων Αθλητών το Άσυλο/Abalakers, δείχνοντας ότι έχει ένα δυνατό σύνολο.

Πάντως ο Αχιλλέας Μπέος, που στο ποδόσφαιρο ξέρει καλά τον ρόλο του προέδρου, φρόντισε να συνδυάσει άψογα τον ρόλο … παίκτη-προπονητή, αφού εκτός ότι σκόραρε στο δεύτερο μέρος με σουτ από τα πέντε μέτρα, δε σταμάτησε να δίνει εντολές από τον πάγκο, υποκαθιστώντας τον Μιχάλη Καπουρνιώτη και χαρίζοντας μερικές ωραίες ατάκες.

Για παράδειγμα, παρατηρούσε συνεχώς στο πρώτο μέρος τον Παναγιώτη Λιαδέλη (Παναγιώτη, πού το έχεις το μυαλό σου, τι σύστημα παίζουμε τώρα;), με τον πρώην διεθνή γκαρντ να πηγαίνει στον πάγκο και να … απολογείται στον κόουτς Αχιλλέα, ο οποίος, όταν λίγο αργότερα ρωτήθηκε τι σύστημα θα παίξουν στην επίθεση, απάντησε «τώρα παίζουμε το σύστημα τσιριριμπίμ-τσιριμπόμ».

Στη συνέχεια, όταν η ομάδα του σκόραρε, φώναξε «αυτό είναι, μυαλό θέλει;», ενώ όταν κάποιος από την κερκίδα του ζήτησε να μπει στο γήπεδο, του είπε «θα μπω σε λίγο, να δώσω ενέργεια στην ομάδα».

Τελικά, πέρασε στον αγώνα για πρώτη φορά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και μετά από την επιτυχή εκδήλωση μίας επίθεσης αναφώνησε «Άντε μπράβο, τι προπόνηση σας κάνω τόσο καιρό;». Μάλιστα πήρε και επιθετικές πρωτοβουλίες, αφού σε μία φάση έπαιξε με πλάτη στο καλάθι, αλλά αστόχησε χαρακτηριστικά στο σουτ. Όμως, γύρισε αμέσως στην άμυνα, για να εμποδίσει τον αιφνιδιασμό των αντιπάλων, μόνο που δεν τα κατάφερε, αλλά στη συνέχεια το … έβγαλε στο περπατητό, καθώς, όπως φαίνεται, κουράστηκε.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, από τον πάγκο της Αντιποίησης Αρχής ενημέρωσαν τους παίκτες ότι έχουν δικαίωμα για ακόμη δύο φάουλ, έτσι ώστε να μη σκοράρει η αντίπαλη ομάδα, με τον Αχιλλέα Μπέο να αντιδρά: «Και τι μας το λες; Για να τους πλακώσουμε στις μπουνιές;»

Στο δεύτερο μέρος πάντως, όπως σημειώσαμε, κατόρθωσε να σκοράρει και το μοναδικό του καλάθι και … αποθεώθηκε. Δεν έλειψαν φυσικά και οι παροτρύνσεις από την κερκίδα όπως «δήμαρχε, κάρφωσε».

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.