Με τα θετικά της και αρνητικά της για τον Ολυμπιακό Βόλου η αναβολή

Ως μάλλον αναμενόμενη θεώρησαν την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή της 14ης αγωνιστικής λόγω καιρικών συνθηκών οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου. Βεβαίως, επιθυμία ήταν να αγωνιστούν κανονικά με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή, αλλά τελικά αυτό δε θα γίνει.
Σίγουρα, καλό θα ήταν να μπει η ομάδα και ειδικά οι νεοφερμένοι παίκτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να φανεί και στα επίσημα παιχνίδια η δουλειά που έγινε το διάστημα των διακοπών. Από την άλλη όμως δίνεται η δυνατότητα να βρεθούν σε πλήρη ετοιμότητα οι Οικονόμου και Στουρνάρας, που έχασαν αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού ο πρώτος και λόγω ίωσης ο δεύτερος, αλλά και να βελτιωθεί η κατάσταση των Κολημήτρα-Πότσι, με τον νεαρό Βολιώτη αμυντικό μέσο να εκτιμάται ότι από Δευτέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.
Επίσης, ο χρόνος μέχρι να γίνει το επόμενο ματς, που πλέον θα είναι με τον Θεσπρωτό, βοηθά να έρθουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές και να ενσωματωθούν στην ομάδα, αυξάνοντας τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Την Κυριακή με Αρχέλαο οι γυναίκες του Ολυμπιακού Β.
Επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών στο μπάσκετ με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής μεθαύριο Κυριακή (08/01).
Οι ομάδες θα ριχθούν και πάλι στο παρκέ, μετά τη διακοπή εξαιτίας των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και το ίδιο θα συμβεί και με τον Ολυμπιακό Βόλου, που φιλοξενείται στην Κατερίνη από τον Πιερικό/Αρχέλαο στις 14.00 στο κλειστό του Σ.Σ. Κατερίνης, με σκοπό μία ακόμη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα του Μ. Καπουρνιώτη στην πρώτη θέση και φυσικά αήττητη.
Σε ό,τι αφορά τις απουσίες της βολιώτικης ομάδας γι’ αυτό το ματς, αυτές αφορούν την Αγκάνη (δεν έχει αποθεραπευθεί πλήρως από το βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς) και την Κυριατζίδου (σημαντικό ότι χθες έκανε για πρώτη φορά προπόνηση μετά τον τραυματισμό της στο γόνατο και έβγαλε το 50% του προγράμματος, ενώ υπολογίζεται ότι σε περίπου τρεις βδομάδες θα είναι απόλυτα έτοιμη).
Αμφίβολη είναι η Αγαγιώτου, που δεν προπονήθηκε την Πέμπτη λόγω προβλήματος στη μέση, ενώ πιστεύεται ότι Παγκαλίδου και Ζήτη, που είναι άρρωστες, θα βοηθήσουν την Κυριακή. Η 12αδα θα βγει το Σάββατο, ενώ σήμερα οι ερυθρόλευκες έχουν διπλή προπόνηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.