Με τιμώμενο πρόσωπο τον Κ. Κορομηλά η τελετή λήξης του Αιολικού

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο κλειστό “ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ” πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Αιολικού μαζί με τα συνεργαζόμενα Σωματεία του Ιωνικού και της Δημητριάδος με τελετάρχη τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Σαμαρά Αντώνη, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: “Η  συνεργασία καλά κρατεί, διότι  από το 2013 της ίδρυσης του Αιολικού τα σωματεία της Δημητριάδος και του Ιωνικού συμπορεύονται αρμονικά, με συνέπεια πολλά αγωνιστικά τμήματα να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα  της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με μεγάλο αριθμό παιδιών, φέρνοντας και καλά  αποτελέσματα.

Η τελετή  λήξης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γίνεται σε συνεργασία με τη Φλόγα και είναι αφιερωμένη σ’ ένα αγαπημένο μας φίλο και ιδρυτικό μέλος  του Αιολικού Βόλου, στον Γρηγόρη Τύμπα.

Είναι επίσης αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κρατηθούν στη ζωή. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, μπορούμε όμως με την ελάχιστη βοήθειά μας να τους δείξουμε ότι είμαστε εδώ, ότι τους συμπαραστεκόμαστε και ότι δεν είναι μόνοι τους. Η βοήθεια μας είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα γι’ αυτούς. Ας αφήσουμε ένα πέρασμα, ένα μικρό άνοιγμα στην καρδιά μας, γιατί μόνο έτσι περνάει το φως. Η πιο μικρή βοήθεια είναι πολύτιμη, είναι ελπίδα, είναι αγάπη, είναι προσφορά που μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Όσον αφορά την  αγωνιστική  χρονιά  2017-18 επιγραμματικά θα αναφερθώ στις επιτυχίες των αγωνιστικών μας τμημάτων.

Η ομάδα των Παίδων του Αιολικού ήρθε 2η στο Ν. Μαγνησίας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στον τελικό με προπονητή εμένα.

Η ομάδα των Εφήβων του Αιολικού ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στο Ν. Μαγνησίας, πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και τέλος ήρθε 4η στη Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος με προπονητή εμένα.

Η αντρική μας ομάδα ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. του Α’ ομίλου και ανέβηκε στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με προπονητή τον Στάθη Τελέγκα.

Η ομάδα των κορασίδων με τη φανέλα του  Ιωνικού τερμάτισε 3η.  με προπονητή εμένα.

Η ομάδα των εφήβων της Δημητριάδος είχε μία σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα των εφήβων με προπονητή τον Γιώργο Οικονόμου.

Το τρίτο παιδικό με τη φανέλα της Δημητριάδος ήρθε 3ο στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος Παίδων με προπονητή πάλι τον Γιώργο Οικονόμου.

Το 2ο παιδικό με τη φανέλα του Αιολικού ήρθε 4ο με προπονητή τον Στάθη Τελέγκα.

Τέλος ο αθλητής μας Βαγιόπουλος Παναγιώτης θα συμμετάσχει με την Εθνική Κωφών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στον Καναδά”.

Το τιμώμενο πρόσωπο της όλης εκδήλωσης ήταν ο γνωστός διεθνής διαιτητής κ. Κωνσταντίνος Κορομηλάς. Η απονομή της πλακέτας  έγινε από τον τεχνικό σύμβουλο Κ.Φ.Α. κ. Μιχαήλ Σαμαρά.

Ο κ. Κορομηλάς προσπάθησε να δώσει το δικό του μήνυμα: «Εσείς οι γονείς θα πρέπει να είστε λιγότερο υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά σας, διότι έτσι θα μπορέσουν  να γίνουν καλύτερα. Εμάς, όταν ήμασταν μικροί και παίζαμε μπάσκετ με τον Μιχάλη Σαμαρά, αυτός στη Νίκη Βόλου και εγώ στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, δε μας θεωρούσαν και τα καλύτερα παιδιά. Γενικά τους αθλητές. Από την άλλη δεν ήταν τόσο κοντά οι γονείς μας και δε νοιαζόντουσαν και τόσο, διότι συγχρόνως δουλεύαμε όλοι στην οικογένεια, και ούτε μας παρακολουθούσαν στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες. Τώρα οι περισσότεροι γονείς είναι πολύ κοντά και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Δεν  ξέρω αν κάνουν καλά. Το κακό είναι ότι τα ξέρουν όλα και βάλλουν πολλές φορές κατά των διαιτητών νομίζοντας ότι αδικούν τα παιδιά τους. Σ’ αυτό το κομμάτι  φέρουν  ευθύνη και οι προπονητές».

Στη συνέχεια έγινε το παιχνίδι των ALL STAR, που έληξε 74-74…! Ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές.

1) Στα διαγωνιστικά της μικρής κατηγορίας στις ελεύθερες βολές νικητής ήταν ο Αριστείδης Πανταζής.

2) Στα διαγωνιστικά της μεσαίας κατηγορίας στα HOT SHOTS  νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Δαλούκας και νικήτρια  στα LAY UP Ελένη Τρίγκα.

3) Στα διαγωνιστικά των καρφωμάτων νικητής ήταν ο Βασίλης Παπανικολάου.

4) Στα διαγωνιστικά των τριπόντων νικητής ήταν ο Χρήστος Σαββίδης.

Τιμήθηκαν με πλακέτα οι Έφηβοι ως πρωταθλητές Θεσσαλίας και ως 4οι στη Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, όπως και οι προπονητές τους Αντώνης Σαμαράς και Γεώργιος Οικονόμου και οι βοηθοί Αλέξης Μπούρας και Φίλιππος Σέρρης.

Επίσης τιμήθηκαν οι Παίδες με μετάλλια και με κύπελλο ο προπονητής τους Αντώνης Σαμαράς, καθώς τερμάτισαν 2οι στο Ν. Μαγνησίας και τέλος τιμήθηκαν με μετάλλια οι άντρες ως πρωταθλητές στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. του Β’ ομίλου και ο προπονητής τους Στάθης Τελέγκας με κύπελλο.

Ο κ. Σπύρος Καπουράνης, η “ΑΡΤΟΠΟΛΗ” του κ. Αντωνίου Ρούσσου και η Ε.Ψ.Α. ήταν οι χορηγοί στην τελετή λήξης.

Στιγμιότυπο από την τελετή λήξης του Αιολικού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.