Με την ΑΕ Διμηνίου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου

Με την ΑΕ Διμηνίου – Βόλου θα αγωνιστεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ , για την 3η αγωνιστική , το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.00 , στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του Διμηνίου , προερχόμενος από μια ευρεία εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Λάρισας , θέλοντας να συνεχίσει τις νίκες προκειμένου να παγιώσει την παρουσία του στην κορυφή . Αντίστοιχα και η ομάδα του Διμηνίου προέρχεται από νίκη επί του Ίωνα , έτσι αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα , έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους και είναι έτοιμοι ώστε να συνεχίσουν να παίζουν όμορφο μπάσκετ κατακτώντας παράλληλα και τη νίκη .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών , να τους δώσουν ώθηση με τις φωνές και το χειροκρότημα τους και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.