Με την… αύρα του Διαμαντίδη στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός

Να κλείσει με χαμόγελο μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός που μετά το θετικό αποτέλεσμα στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις δοκιμάζεται στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (21.30, Novasports1).

O Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί υπό το βλέμμα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο εμβληματικός αρχηγός των «πρασίνων» ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας, έδωσε το παρών σε event για την προώθηση του Pao Alive μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και φυσικά θα παρακολουθήσει και την αναμέτρηση με την Μπάγερν.

Την ομάδα θα κοουτσάρει σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Γιώργος Βόβορας καθώς η άφιξη του Πιτίνο είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας(πιθανότατα την Τρίτη 26/11).

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που ιδιαίτερα στο γήπεδό της έχει δείξει μια μεγάλη δυναμική, έχει κάνει πολύ μεγάλες νίκες, με Ρεάλ, Μιλάνο, Ολυμπιακό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα από τη Ζαλγκίρις. Έχει μεγάλη δύναμη στο ποστ και εκεί θα κριθεί το παιχνίδι. Ο Λο είναι ο βασικός εκτελεστής τους και πρώτος στις ασίστ. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να φύγουμε με τη νίκη πρέπει να έχουμε εξαιρετικές άμυνες με τον Μπάντερ και τον Μονρό», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Σέρβος προπονητής της Μπάγερν Ντέγιαν Ράντονιτς από την πλευρά του είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι σταθερά σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Καλάθης και ο Ράις, ο οποίος έρχεται από τον πάγκο, οργανώνουν με πολύ καλό τρόπο την δεύτερη καλύτερη επίθεση της Euroleague. Επίσης, ο ΝτεΣόν Τόμας έχει ανεβάσει την απόδοσή του σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για όλα τα παραπάνω, ο βασικός στόχος θα είναι ο εξής: να αμυνθούμε για 40 λεπτά με αφοσίωση και ενέργεια».

To πρόγραμμα (10η αγωνιστική)
Παρασκευή 22/11

21.30 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Novasports1HD

21.45 Βιλερμπάν – Φενερμπαχτσέ, Novasports4HD

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports2HD

22.00 Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ, Novasports5HD

Αποτελέσματα

Πέμπτη 21/11

Ζάλγκιρις Κάουνας – Ερυθρός Αστέρας 59-61

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 80-99

Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Εφές 76-81

Βαλένθια – Χίμκι 89-84

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.